SANATATE

Obiceiul care-ţi poate prelungi viaţa: Ce trebuie să facă când te trezeşti dimineaţa

Acesta este obiceiul care îţi poate schimba viaţa. Specialiştii te învaţă ce trebuie să facă când te trezeşti dimineaţa. E primul lucru. Bea un pahar de apă pe stomacul gol.

GALERIE FOTO / Cannes 2017 : Pamela Anderson, de NERECUNOSCUT!

Primul turneu internațional al Melaniei Trump ca primă doamnă. Ce ținute a purtat / FOTO

Specialistii recomanda sa bei apa pe stomacul gol, imediat ce te trezesti. Acest obicei poate remedia numeroase probleme precum: durerile, puls accelerat, epilepsie, grasime in sange, bronsite, astm, boli de rinichi sau ale aparatului urinar, stari de voma, gastrita, diaree, diabet, constipatie, boli de ochi, tulburari ale menstruatiei, conform adorablequotes4u.com.

Ce ai de facut

Imediat ce te trezesti, bea in 4 reprize cate 160 ml de apa. Nu manca si nu bea altceva timp de 45 de minute. Dupa 45 de minute mananca si bea normal. Dupa micul dejun, pranz sau cina, nu manca si nu bea nimic timp de doua ore. Pentru cei care nu pot bea 4 pahare de apa, se recomanda sa se inceapa cu cantitatea pe care o pot suporta, urmand ca apoi sa se mareasca progresiv “doza”, pana cand se ajung la consume 640 ml.

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

SURPRINZĂTOR! Cât trebuie să dureze o partidă de sex. Te încadrezi?

Ce fantezie romantică are, în funcţie de zodia sub care s-a născut

Cat dureaza “tratamentul”

Pentru reducerea tensiunii arteriale, diabet, este recomandata o cura de 30 de zile, iar pentru gastrida sau constipatie, 10 zile. Daca suferi de tuberculoza, simptomele pot fi ameliorate dupa un “tratament” de 90 de zile. Toata lumea ar trebui sa aiba acest obicei, chiar daca nu au probleme de sanatate. Dupa ce vei bea cele patru pahare de apa te vei simti mai plin de energie, iar senzatia de satietate va dura mai mult.

Cafea după beţie? Nici nu te gândi! Cinci metode eficiente pentru a scăpa de mahmureală

FOTO/ Gafă monumentală la Hollywood! Unul dintre sâni i-a ieșit din rochie!

Persoanele care sufera de artrita ar trebui sa urmeze cura doar trei zile, in prima saptamana, apoi sa faca pauza de o staptamana inainte de a o urma zilnic. “Tratamentul” nu are efecte secundare, in afara faptului ca vei merge mai des la baie.

Comentarii: