REVIEW

Cum îți ghidează propriul NUME întreaga viață. Influența primei litere

Foto: Pinterest.com

Se pare ca numele pe care ti l-au ales parintii tai iti poate influenta foarte mult viata si destinul, in functie de litera cu care incepe.

Iată ce spune numele tău despre tine:

A – Prima literă din alfabet este asociata curajului şi dăruirii în totalitate în tot ceea ce faci în viaţă. Litera A este asociată de asemenea norocului, succesului şi reuşitei în plan amoros.

B – Cei care se numesc Bianca sau Bogdan sunt în general timizi şi retraşi. Nu au stofă de lideri dar îşi fac meseria conştiincios, fiind foarte buni executanţi. În plan afectiv, sunt extrem de sensibili şi atenţi cu persoanele din jur.

C – Sunt în general în centrul atenţiei datorită uşurinţei cu care relaţionează şi îşi fac prieteni. Corina sau Cristi reuşesc tot timpul să exceleze în ceea ce fac, fiind dornici să înveţe mereu lucruri noi.

REGULI pe care nu trebuie să le încalci când alegi NUMELE COPILULUI

Cum se distrează o mămică pe Instagram! Vezi cu CE îşi „îmbracă“ fetiţa

Dieta sănătoasă se formează încă din copilărie

D – Daniel  sau Doina sunt foarte bine organizaţi şi ştiu exact unde să caute informaţia atunci când au nevoie de ea. Pot fi oameni de afaceri exemplari întrucât există o ambiţie de nezdruncinat.

E – Se remarcă prin faptul că sunt persoane direct, fără ruşine, şi, să fim sinceri, uneori cu ruşinea chiar murim de foame. Sunt totodată firi creative şi extrem de meticuloase când vine vorba de un lucru bine făcut.

Foto: Pinterest.com

F –Persoanele cu iniţială F sunt buni profesionişti şi pot deveni cei mai bun prieteni întrucât respecta cu sfinţenie o relaţie de încredere între două persoane.

G – Au convingeri ferme şi sunt foarte căpoşi şi puşi pe harta mereu. Nu degeaba există şi personajul numit Gică contra.

Atenţie la alimentele pe care le consumi: Cum te influenţează cantitatea de soia

Care este cel mai NEPOTRIVIT moment pentru a lua masa de prânz atunci când vrei să slăbești

Invenţia care va schimba cursul omenirii: Cipul implantat în creier

H – Sunt pasionaţi de sport, dar pentru a se întreţine şi nu în scopuri competiţionale.

I – Persoanele a căror nume începe cu I sunt foarte emotive şi spirituale. Iubesc arta şi tot ce ţine de ea, le place să călătorească şi sunt foarte pretenţioase în ceea ce priveşte raportul interuman.

J – Sunt persoane extrem de inteligente şi pline de entuziasm când vine vorba de lucruri noi. Caută tot timpul atenţia celor din jur dar nu pentru că sunt narcisişti ci pentru că simt nevoia de afecţiune.

L – Laura sau Liviu sunt foarte socibiali din fire, dar detesta în acelaşi timp clişeele sociale.

Cum să SCAPI de pofta de „junk-food”

Știi care sunt CELE MAI PERICULOASE medicamente pentru corpul uman?

Studiul care te va uimi: Cum îţi poţi prelungi viaţa cu ajutorul alimentaţiei

M – Sunt firi optimiste chiar şi dacă au în faţă o adevărată apocalipsa. Sunt atraşi de tot ce înseamnă spiritualitate şi pozitivitate, însă nu alunecă deloc spre pantă religioasă.

N – Nicoleta sau Nicu nu pot trăi izolaţi, căutând mereu compania cuiva. Le este frică de singurătate fapt pentru care sunt extrem de sociabili mai tot timpul.

O – Olivia sau Ovidiu sunt caracterizaţi de determinarea cu care iau deciziile. Sunt hotărâţi mereu atunci când plănuiesc ceva pas cu pas. Au nevoie de iubirea celor din jur dar nu suportă să le fie invadat spaţiul intim.

Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Simptomele unui pancreas inflamat: Ce trebuie să facem şi când cerem ajutorul doctorului

P – Cei care au iniţiala numelui P sunt atraşi de tot ce înseamnă cultură, viaţa sănătoasă şi natura. Se gândesc adesea la proiecte culturale personale.

Q – Quintus sau Quintana sunt persoane de-a dreptul ingenioase. Le place misterul şi tot ce ţine de sfera magică.

R – Raluca sau Radu sunt persoane reflexive, cu o intuiţie foarte bună în privinţa oamenilor. Îşi aleg cu greu prietenii dar atunci când o fac nu regret pentru tot restul vieţii.

Tehnicile FENG SHUI de care trebuie să ții cont în dragoste

Ce să NU faci în mașină. Te poate costa viața!

Desertul care face furori în toata lumea /REȚETE SIMPLE

S – Sunt persoane suficient de sobre şi serioase şi sunt angrenate în rutină zilnică. A ieşi din rutină şi tradiţie înseamnă o moarte sigură pentru aceste persoane.

Foto: Pinterest.com

T – Sunt mereu în alertă, se plictisesc uşor şi nu suporta amânările. Răbdarea este problema cu care se confruntă şi îşi pierd relaţii de prietenie consolidate. Cuvântul de ordine este calmul pentru aceste persoane.

U – Ulpia sau Ulises sunt atraşi de tot ce înseamnă supranatural şi fantastic. Sunt profesionişti desăvârşiţi totodată.

Greşelile de stil care te fac să pari NEÎNGRIJITĂ

Ce spun OBICEIURILE noastre despre stilul de viață

Prânzul la serviciu, în funcție de STILUL DE VIAȚĂ

V – Aceste persoane îşi propun lucruri prea măreţe pentru ceea ce pot să ducă până la bun sfârşit. În relaţiile personale privesc totul extrem de idealist, iar asta îi face să se piardă.

W – Comunicative din fire, se adaptează uşor la situaţii noi. Walter sau Wanda sunt foarte prietenoşi şi gata să sară oricând pentru cineva aflat în dificultate sau în suferinţă.

X – Sunt născuţi sub semnul creativităţii. Au foarte bine dezvoltată latura erotică şi sunt nişte firi cuceritoare prin definiţie.

Cum să previi albirea PREMATURĂ a părului?

5 moduri de gândire care te ÎMBĂTRÂNESC mai repede

Semnul care îţi poate marca viaţa: Vezi ce ţi se poate întâmpla

Y – Veşnic îndrăgostiţi, Yolanda sau Yaskin se dedica trup şi suflet vieţii, cu bune şi cu rele. Sunt curajoşi şi nu ascund nimic atunci când sunt puşi în situaţia de a recunoaşte un adevăr.

Z – Ultima literă din alfabet înseamnă competitivitate, pentru că, nu-i aşa, cei din urmă vor fi cei dintâi. Doresc mereu să iasă în evidenţă cu ceva nou şi să fie apreciaţi pentru asta.

Comentarii: