Sfaturi extrem de importante pentru toate gospodinele. Dacă vrei să prepari o supă cu găluşte delicioasă noi îţi oferim marele secret.
Supa cu găluște a mamei e de neuitat. Avea gust delicios și găluște tare, tare pufoase. Iată care este secretul acestor găluște!
INGREDIENTE
● 500 g tacâmuri de pasăre
● o rădăcină păstârnac
Care sunt cele mai EFICIENTE exerciții fizice pentru slăbit
Atentie, subiect TABU! Ce să faci atunci când partenerul suferă de depresie?
ALFĂ ce spune CAFEAUA preferată despre partenerul tău
Orgasm de 60 de secunde? Ce trebuie să faci pentru a-l obține
Avocaderia, restaurantul newyorkez cu meniul dedicat fructului avocado
● o rădăcină mică țelină
● un morcov
● o ceapă
● o foaie dafin
● o legătură pătrunjel
ESTE ÎN BUCĂTĂRIA TA! Băutura simplă care TOPEŞTE celulita
Cum arată ACUM copiii-vedetă de ieri
PIZZA DIETETICĂ cu blat de spanac și topping de ouă de prepeliță
● sare și piper după gust
Pentru găluște:
● 2 ouă
● 7 linguri griș
● o lingură ulei
● sare
EVITĂ să mănânci aceste alimente PE STOMACUL GOL! Vezi și DE CE!
Stilul SPORTIV, de la accesoriile sportive la părul alb/ NEW LOOK
Pietrele prețioase colorate, protagonistele de necontestat ale VERII 2017
MOD DE PREPARARE
1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma în oală, conform libertatea.ro. Se adună spuma și se adaugă legumele curățate și tocate bucăți mari, dafinul și codițele de pătrunjel. Se asezonează cu sare și piper și se fierbe până când legumele și carnea sunt pătrunse.
2. În acest timp, se freacă ouale cu ulei și cu sare, apoi se adaugă grișul în ploaie, până ajunge la consistența unei smântâni groase. Cu o lingură încălzită în supă, se ia din compoziție și
se adaugă găluștele în supă.
3. Se acoperă oala și se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se oprește focul. Înainte de servire, se toacă pătrunjel proaspăt.
Comentarii: