HOROSCOP

Horoscop LUNA SEPTEMBRIE 2017. Vezi cum întâmpină toamna fiecare zodie

Berbec

Pentru Berbec, din septembrie 2017 majoritatea planetelor se vor muta în Casa a 6-a, care reprezintă rutina, munca şi, spre deosebire de carieră, modul cum se desfăşoară viaţa la locul de muncă: executarea ordinelor, rutina, perfecționarea, sănătatea – crizele acute, nutriția, animale de companie şi aptitudinile.

Prin urmare, septembrie este o lună de tranziție, când prioritățile lor se vor schimba în funcție de obiectivele profesionale. Mai mult, nativii Berbec, îşi pot folosi acum puterea emoțională pentru a-şi atinge obiectivele. Forțele planetare stimuează puterea telurică, energiile pământului dar, în acelaşi timp, îi şi ancorează în realitate pe nativii Foc şi Aer.

Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat. Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni. Pun interesele celorlalţi înaintea intereselor personale, lucru de admirat, iar înţelegerea şi colaborarea vor fi cuvintele cheie în această lună pentru personalitatea lor.

Din punct de vedere relaţional şi al iubirii, Casa a 3-a a acestor nativi s-a eliberat de stresul provocat de aglomerarea de planete, care s-au mutat în casa a 6-a. Singura care a rămas pe metereze, ca să spun aşa, este Venus. Preoteasa cerului va fi puternică acum, însă agresivă, o agresivitate care se va arăta în toată “splendoarea” ei, şi îi va pedepsi în cazul în care vor face greşeli.

Mă refer nu la o vorbă, două aruncate cu năduf ci la forme mai grave de violenţă care pot merge până la bătăi şi care îi poate aduce în postura de perdanţi, în sensul că vor fi părăsiţi, indiferent dacă sunt un ea sau un el. Dacă sunt singuri, nu cred ca luna aceasta să îşi găsească un partener.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

SURPRINZĂTOR! Ce NU știai despre consumul de alcool

Ce să NU îi spui niciodată celei mai bune PRIETENE

Dimpotrivă, vor fi extrem de circumspecţi şi atenţi cu relaţiile lor sau pur şi simplu vor alege să se retragă dacă simt că ceva nu merge, deşi această retragere va stimula în acelaşi timp, tendinţa lor spre agresivitate. În schimb, alţi Berbeci ar putea avea noroc de o asemenea întâlnire. Dragostea este un factor important pentru ei și îi va urmări cu asiduitate pentru că vor fi romantici şi vor avea o carismă aparte.

Pentru tinerele cupluri viața intimă va fi foarte pasională și poate aduce chiar la o sarcină. Dragostea va însemna pentru ei entuziasm și fascinație. O mulțime de întâlniri, cu prietenii sau evenimente sociale – nuntă, botez etc.. Au tendinţa de a căuta perfecțiunea în partnenerii lor, ceea ce le poate limita alegerile.

În ce priveşte planul profesional, aceasta va fi un factor major pentru ei în septembrie.

Dacă vom analiza în detaliu, munca și mediul de afaceri în care îşi desfăşoară activitatea, trebuie să subliniem că în septembrie Berbecul care lucrează pentru el însuşi va fi în avantaj. Cu alte cuvinte, afacerea ar putea fi impulsionată prin apariţia de noi oportunități.

Mediul de lucru va fi unul armonios și influențele planetare îi vor fi de ajutor în atingerea scopurilor profesionale. Judecata lor va fi una analitică şi vor face paşi serioşi în direcţia stabilizării carierei pe care o doresc. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau intenționează să înceapă o afacere nouă, vor avea succes după 6 septembrie 2017.

În ce priveşte aspectul financiar, luna septembrie este una din lunile foarte bune pentru realizarile lor financiare. Venus și Jupiter le vor aduce bani serioşi. Planeta Marte vă va ajuta să vă concentrați și să atingeți succesul financiar în afacerile dvs. Este un moment bun pentru formarea de noi parteneriate.

INCREDIBIL! Cum îți poate TRANSFORMA apa oganismul

Soluţia pentru o dantură perfectă: Cea mai ieftină metodă de albire a dinţilor

Amanta PERFECTĂ. Cum trebuie să arate femeia cu care bărbaţii şi-ar înşela nevasta

Membrii familiei și contactele sociale vor fi întotdeauna dispuși să-și sporească prosperitatea fiscală în septembrie 2017. Succesul financiar al Berbecilor se va îmbunătăți, deoarece ajutându-i pe alții să îşi înmulţească banii, de fapt, îşi vor spori propriul cont. Excedentul de bani ar trebui să îl folosească pentru a-şi achita împrumuturile în derulare. Perioada ulterioară, cel puţin din 11 septembrie, se anunţă extrem de propice noilor investiții și noilor proiecte financiare.

Cu sănătatea, nu cred să fie vreo problemă. Dimpotrivă, se vor bucura de o sănătate excelentă până pe 22 septembrie, când vor trebui să fie ceva mai atenţie la alimentaţie, deoarece excesele sau alimentaţia proastă de peste vară încep să îşi arate semnele.

Exercițiile fizice adecvate și atenţia la alimentaţie îi va ajuta să nu îşi facă griji. Sănătatea emoțională este la fel de importantă ca și sănătatea fizică și poate fi îmbunătățită prin meditație, cursuri de dezvoltare personală sau voluntariat în diverse servicii sociale.

Taur

Pentru Taur septembrie este o lună cu un potenţial extrem. Venus, stăpâna lor planetară, va ajunge în Casa iubirii şi energia ei va fi maximă. Toate acestea le vor aduce o grămadă de oportunități, un întreg ocean de posibilități, dar şi de probleme pe care vor trebui să le rezolve constructiv.

Cu alte cuvinte, să-şi distribuie resursele corespunzător şi să investească doar în direcțiile care lucrează în favoarea lor. Soarele, Marte, Nodul Nord, Mercur sunt în Casa iubirii. Odată cu revenirea lui Mercur în mers normal pe 5 septembrie, această casă va deveni foarte puternică, în timp ce bătălia se va da la nivelul Casei a 6-a, a muncii, a rutinei cotidiene şi a relaţiilor cu colegii de muncă, a sănătăţii şi a nutriţiei.

Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare a acestora în viitor. Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să își analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic în septembrie, pentru că vor avea nevoie de asta.

Infidelitatea ON-LINE. Semnele care îți arată că partenerul TE ÎNȘEALĂ

Ce lanț de hipermarketuri din România își deschide linie de FASHION PREMIUM

Preparate cu QUINOA care te ajută la slăbit

Ultimul cadran al temei natale tinde să devină tot mai dominant, prin urmare, altele lucruri și, bineîneles, propriul interes, vor avea prioritate față de autonomia și puterea pe care şi-o doresc alţii. În acelaşi timp, Marte îi forțează să devină independenţi și agresivi, aşa că ar trebui să-şi folosească talentul dar mai ales voinţa pentru a depăși aceste neajunsuri, dacă vor să-i atingă scopurile propuse.

Relaţional, Pluto îşi continuă marşul triumfal prin Capricorn, călcând totul în picioare acolo unde lucrurile se pun de-a curmezişul. Pentru Taur în schimb, va amplifica trăirile romantice, dând un impuls vieţii sentimentale a acestora. Inteligența lor socială este destul de puternică și îşi pot permite să ia decizii corecte în materie de dragoste, relații și a unei sarcini, dacă îşi doresc asta.

Folosindu-şi farmecul personal şi senzualitatea îşi va găsi cu repeziciune un/o partner/ă trăind nesperate poveşti de dragoste. Influențele planetare sunt favorabile pentru reluarea unei relaţii pe care o credeau terminată sau să-şi unească destinul cu cel/cea pe care il/o iubesc. După 21 septembrie, eforturile Taureanului se vor concentra pe nevoia de a armoniza relațiile de familie. Menţinerea armoniei şi a liniştii mediului familial va fi un adevărat succes. Vor trăi momente de reală plăcere alături de familie.

Pe frontul profesional, nativii Taur vor trebui să aleagă opțiunea cea mai profitabilă. Să nu ezite să decline ofertele dacă nu le convin, să nu le fie frică intre în dispute cu colegii deoarece relațiile umane sincere sunt acum trambulina succesului lor în afaceri. Nu trebuie să coboare la un nivel material evident, ci să-şi amintească permanent care este scopul activității lor. Oricum, lor numai la carieră nu le stă mintea!

Taurii care caută un loc de muncă vor găsi unul destul de repede şi bun, cu ajutorul influxurilor benefice ale astrelor. Septembrie este o lună bună pentru a începe o afacere, dar să nu facă cum au obiceiul, la primul hop, să renunţe şi să-şi dorească să se întoarcă de unde au plecat. În asemenea momente, nu trebuie decât să ceară ajutorul colegilor, subalternilor sau familiei, munca în echipă fiind cea mai productivă.

Dacă nu au propria lor afacere, septembrie s-ar putea dovedi o lună liniștită, în sensul că circumstanțele nu îi vor obliga la vreo alegere dificilă, dimpotrivă, vor avea o mulțime de oportunități, cum spuneam, şi în această privință, le pot spune că nu vor pierde timpul tatonând terenul ci vor avea doar de câștigat, deși, fiecare întâmplare este un aspect unic pentru fiecare situație.

Important însă este să nu uite că poziția lui Venus nu îi favorizează, deci în niciun caz nu trebuie să acorde prioritate motivelor egoiste. În afară de asta, să evite să confunde planul sentimental cu cel de legat de afaceri, ceea ce ar putea conduce la consecințe dintre cele mai nefavorabile, așa că să aibă grijă.

Alimentele din frigiderul tău pe care nutriţioniştii îți recomandă să le ARUNCI imediat!

Ai probleme cu copilul? Iată cinci sfaturi care te vor ajuta garantat

Din punct de vedere financiar aceasta este o lună plină, datorită muncii, a simţului şi imaginației financiare de care vor da dovadă. Tranzitul lui Mercur prin diferite case va asigura fluxul de bani, care vor veni din diferite activități. În prima decadă, banii vor fi cheltuiți pentru familie sau banii vor veni cu ajutorul unora din familie.

După 20 septembrie, nu se va mai pune problema de investiții riscante. Sănătate și activitățile legate de copii vor fi binevenite. Până la sfârșitul lunii, unii nativi Taur pot câștiga bani din companii de modă, dar și din programe de fitness.

Sănătatea Taurului este mult mai bună în septembrie și poate fi îmbunătățită în continuare prin participarea la diverse programe de sănătate. Un pahar de suc de portocale sau un pahar de suc de lămâie în fiecare zi, timp de o lună, vă aduce organismului lor numai beneficii. De asemenea, puţină mişcare nu strică, un abonament la o sală de fitness, alături de o dietă personalizată, va contribui din plin la sănătatea lor.

Gemeni

Dacă au nevoie de un sfat este bine să îi întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni deodată, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis.

Apoi, vor răspunde la mesaje şi vor da mesaje dar să fie atenţi cui, pentru că unul dintre ele pare să fie foarte important pentru ei și ajunge exact acolo unde nu vor, în mesageria unor baieti buni. Să nu uite că vorba dulce mult aduce. Se vor mobiliza alături de prieteni, să rezolve anumite probleme. Au idei care se pot fructifica și vor primi aplauze la scenă deschisă. Dacă îşi ascultă intuiţia totul va merge strună!

Sfaturi utile ale specialiştilor: Cum îţi poţi prelungi viaţa

FOTO/ După 38 de ani, iepuraşii Playboy au RECREAT coperţile revistelor

Top 10 invenţii care au revoluţionat lumea. Una aparţine unui ROMÂN

Relaţional se văd în situaţia de a decide ce să facă: să rămână cu prietenii sau să aleagă relaţia. Sau altfel, a trecut prea mult timp de când nu s-a mai văzut cu prietenii? Ar putea s-o facă după 1 septembrie fără să se supere cineva. Posibil ca întâlnirea cu vechii prieteni să le îmbunătăţească şi viaţa sentimentală?

De ce nu? Dacă sunt singuri, iată şansa de a întâlni persoana perfectă pentru ei. La urma urmei, cei mai buni prieteni sunt şi cei mai buni aliați atunci când este vorba de întâlnirea cu o persoana potrivită, ajutându-i să navigheze în apele dulci şi străvezii ale curtării, care Gemenilor li se pare foarte complicat.

Cu puţin efort, dacă au stabilit conexiunea, toate eforturile lor se vor dovedi extrem de plăcute şi de relaxante. Apoi, să nu uite că nicio poveste de dragoste nu rezistă fără comunicare. Singurătatea în doi este mai cumplită decât cuvinte. În familie strălucesc și le place faptul că sunt în atenţia tuturor. Se sfătuiesc cu prietenii legat de o situaţie personală.

Când vine vorba despre locul de muncă, mă întreb dacă sunt capabili să ducă la capăt pariul profesional? Pentru că şi-au pus în cap să demonstreze de ce sunt capabili şi cum creativitatea lor este proverbială, sunt convinsă că vor face faţă provocărilor.

Chiar dacă nu intra în detalii, faptul că au curajul să se implice le-ar putea oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţe fericite le aduc câteva zile fantastice în prima decadă a lunii. Dacă îi deranjează ceva la locul de muncă, este comunicarea alambicată. Nu le place nici ermetismul, nici secretele pe şoptite şi nici vorbele spuse pe jumătate.

De pe la mijlocul celei de a doua decade, zilele le vor fi marcate de o explozie de creativitate în echipă cu un coleg, numai bine să fie remarcaţi de şefi şi să fie invitaţi să li se alăture la o partidă de tenis sau de vânătoare. Foarte bine dar să nu li se urce la cap, cum se mai întâmplă.

De ce ar trebui să-ţi deschizi propria afacere: 10 motive pentru ‘a-ţi lua viaţa în propriile mâini’

Slăbire prin înfometare? Nici gând! Iată alimentele care te ajută să mănânci MAI PUȚIN

Mutaţiile genetice care îţi pot da superputeri / STUDIU

Financiar, proiectul în care lucrează se va exinde şi cu remuneraţia aferentă, deci nu se vor putea plânge că nu au bani. Apoi, cei care doresc să trăiască pe cont propriu se pot angaja într-un parteneriat de afaceri undeva după 20 septembrie.

Cei care lucrează în domeniul media sau în televiziune pot fi cooptaţi în proiecte de anvergură, altele decât cele cu care s-au obişnuit, ceea ce le va ridica statutul financiar unde nici nu se gândesc. În sfârşit, venirea pe lumea a unui copil le poate spori soldul bancar.

Cu sănătatea, este posibil să îşi dorească să abandoneze stilul de viaţă de până atunci şi să îşi dorească ceva nou. Să nu facă pasul până nu discută cu un nutriţionist şi cu un antrenor de sală. Apoi, dacă se simt obosiţi asta se datorează nu nopţilor pierdute, ci faptului că nu au un program de odihnă adecvat. Ceaiurile de plante și cristalele semnelor de aer – Agat, Crisopraz, Citrin, Piatra Lunii, Perla, Safir galben și Topaz, le pot echilibra energiile!

Rac

Pentru Rac, septembrie va fi o lună interesantă, axată pe noi realizări. Luna aceasta Casa familiei este dominantă pentru ei. Vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-și rezolva problemele. Schimbarea reședinței, investiții imobiliare, toate sunt pe masa de lucru a acestor nativi.

Acest lucru nu înseamnă că ei nu vor face nimic. Pot face greșeli, unele chiar grosolane, dar pentru a face acest lucru ar trebui să facă eforturi serioase. În general, vorbim despre o lună care le va permite să meargă mai departe. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna un nou loc de muncă, alții vor face marele pas și vor decide să se căsătorească, în timp ce alții vor trebui să se gândească la marele salt final în eternitate.

În orice caz, vor ajunge la sfârșitul lunii și nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă rezultatul nu este cel așteptat sau că lucrurile au evoluat altfel decât și-ar fi dorit nativul Rac. Pentru ei, începutul toamnei aduce, tradițional, multe aspecte surprinzătoare, iar din această privință este important să nu uităm alinierea nefavorabilă a lui Saturn.

Dacă poziția unor Raci este fragilă, dacă își pierd încrederea în sine și încep să oscileze între a face și a nu face, în timp își pot provoca adevărate probleme. Nu pot controla situațiile ci vor fi controlați de ele. Astral li se cere să permită lucrurilor să se întâmple și să sperăm că vor fi dintre cele mai bune.

Adevărul despre apa DETOX și alte ape cu VITAMINE

Cine va da lovitura în această vară: Vezi dacă ești zodia norocoasă

Dormi des pe PARTEA DREAPTĂ? Vezi ce implicații asupra sănătății tale are acest obicei

În septembrie, aspectul relațional va fi unul liniștit pentru Rac, dar nu ocolit de picanteriile aduse de originalitate și noutate. În primul rând, este vorba despre relațiile cu rudele. Posibil să întâlnească o situație în care să fie nevoiți să lucreze cu oameni cu care, în mod normal, nu le place să se asocieze. Cu toate acestea, vor trebui să facă acest lucru și credeți-mă, la sfârșitul zilei concluziile vor fi incredibile și multe lucruri se pot schimba pentru ei în această privință.

În ansamblu, pentru cupluri, septembrie ar putea fi un timp liniștit, plin de fericire și de sinceritate, deși pot exista mici convulsii cu partenera/ul din cauza unor rude. Cheia unui mariaj de succes depinde de modul în care partenerii pot gestiona complexitatea diferitelor relații și propriile interese.

În schimb, nu este o lună propice pentru concepția de copii. Cei singuri pot conta pe aventuri, dacă, bineînțeles, nu preferă să stea închiși în cochiliile lor. Sfatul meu este să se miște tot timpul, de ici colo, să-și planifice ce doresc și să știe să-și urmărească interesul. Relația cu prietenii poate fi una semnificativă și, în nici un caz, nu trebuie să refuze să îi ajute, chiar dacă nu li se cere direct.

Să nu uite însă, cum spuneam, de poziția lui Saturn: dacă doresc să se ocupe de problemele fiecăruia, nu vor avea timp pentru sine. Trebuie să fie dispuși să se adapteze, dar să nu se retragă în ei, altfel, Saturn îi va bloca de le va trebui apoi, câteva luni bune să revină pe linia de plutire. Spun asta deoarece, ambițiile profesionale pot fi o piedică pentru ei. Viața socială, precum și cea a partenerului lor, poate fi foarte activă și nu le poate lăsa timp suficient pentru romantism.

Din punct de vedere profesional pot spune că nu vor avea parte de probleme foarte mari. Evoluția carierei lor depinde foarte mult de relațiile sociale și de firma sau instituția în care lucrează. Acum, prietenii le pot fi de mare ajutor. Iau decizii dintre cele mai ciudate, uneori chiar și contrar celor din jurul lor.

Unii îi vor sprijini, alții nu, dar oricum, nu vor rămâne singuri. Însă ni se pare logic să își asume riscuri, deoarece există o mare probabilitate să își găsească un nou loc de muncă sau de a-și crește mod semnificativ venitul. Pentru persoanele care lucrează pentru ei înșiși, septembrie va fi o lună mai interesantă, pentru că la un moment dat, probabil la începutul celei de-a doua decade, li se va oferit un proiect extrem de interesant.

Bebelusii se odihnesc MULT MAI BINE dacă NU dorm cu părinții / STUDIU

Fiii lui Donald Trump au lansat un lanţ de hoteluri American Idea, bazate pe ideea din campania tatălui

7 întrebuințări neașteptate ale oțetului de măr

Dacă nu se întâmplă așa, să nu intre în panică. Să acționeze conform propriilor planuri și să nu asculte pe nimeni când întâmpină dificultăți. Vor avea rezultatul dorit prin propriile forțe. Dacă sunt împărțiți între două opinii sau nu stau decât într-un singur loc, atunci Saturn va interveni cu siguranță în viața lor și rezultatul nu va fi unul dorit, pot fi siguri de asta.

Saturn va influența și sectorul financiar în septembrie. Vor fi prudenti cu investițiile lor. Acest lucru va avea ca rezultat profituri în zilele următoare. Banii pot veni din vânzări și din mass-media până pe 22 septembrie și după aceea, investițiile în domeniul sănătății se vor dovedi profitabile.

Prosperitatea financiară este excelentă. Familia joacă și ea un rol important aici. Câștigurile pot proveni din familie sau din activitățile familiei. Treaba lor va fi aceea de a gestiona activitatea acestei și de a le face profitabile.

Ca sănătate nu se pot plânge de nimic până pe 22 septembrie, apoi trebuie să ia pauze tot mai dese. Conștientizarea faptului că problemele lor de sănătate țin de sedentarism, înseamnă că nu ar strica un abonament la o sală de fitness și chiar câteva discuții cu un psiholog, care i-ar ajuta să își revină, bineînțeles cei care au nevoie. Ponderația și atenția îi poate ajuta să rămână calmi și răbdători.

Leu

În septembrie Leii pot conta pe ajutorul necondiționat al Soarelui și al lui Pluto. Niciuna dintre aceste planete nu va prelua o poziție dominantă în harta lor, dar impactul combinat al acestora va fi destul de puternic și, ce este mai important, de productiv.

Tocmai de aceea septembrie va avea o întreagă gamă de nuanțe, caracteristice pentru Leu. Ar fi logic să ne concentrăm asupra dinamicii totale. Cu alte cuvinte, dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun.

Oraşul ideal unde NU există bani, religie sau politică. Unde se află acest loc

Cum să-i ”CITEȘTI” pe ceilalți în 30 de secunde

Cum poţi aduce prosperitatea ‘pe strada ta’: 10 trucuri prin care să-ţi faci viaţa mai bună

Trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației. Este greu să spun ceva mai specific în această privință, deoarece avem vorbim despre aspecte particulare. Aceastea privesc sfera relațiilor personale și sfera profesională, în mod egal. În mod normal, nu ar trebui să pară nimănui ciudat diferențele dintre aceste două, deoarece ele se vor împleti acum ca niciodată.

Trebuie să se acorde, în același timp și cu influxurile uraniene care nu prea îi mai ajută, deși Uranus va fi incredibil de puternic, dar nu se va mișca din poziția lui dacă nu este împins să facă acest lucru. Leii pot apăsa pedala accelerației dar consecințele sunt greu de cuantificat sau să stea liniștiți, să își îndeplinească nevoile lor speciale, asta ca să nu le spun egoiste.

Relațional, Leii singuri vor avea numeroase oportunități în ceea ce privește relațiile de dragoste. Dar ar trebui să fie atenți înainte de a intra în angajamente serioase. Influența lui Venus și Uranus se regăsește în șarmul personal și de aici perspectiva legăturilor neașteptate. Pe de altă parte, sentimentalismul ar putea fi un moment foarte ambiguu pentru ei, dar nu există nici o îndoială cu privire la faptul că va fi un succes.

Vorbim despre un succes clar, așa că ar trebui să se concentreze serios pe proiectele de viitor. Dacă, de exemplu, a apărut în viața lor o nouă persoană care se poate transforma într-una asupra căreia să-și reverse afecțiunea, nu ar trebui să acționeze prea agresiv, pentru că nu vor realiza nimic în acest fel.

Probabil că ar fi mai bine să se retragă câteva momente în spatele scenei, nu doar să se concentreze doar asupra propriilor dorințe. Astrele nu îi încurajează să manipuleze oamenii, ci mai degrabă să se îndrepte spre o cooperare reciproc avantajoasă. Acest lucru se referă în special la Leii care au avut recent dispute cu unii din membrii familiei.

Este momentul să schimbe radical situația, dar trebuie să-și dorească sincer acest lucru. Acum, orice neadevăr, orice minciună cât de mică, va întări poziția lui Uranus împotriva lor. Dacă simt că sunt pe un drum greșit, ar face mai bine să încetinească, altfel, Uranus le va arunca în cârcă o întreagă galaxie de probleme. Viața lor socială va fi una extrem de activă și ar putea trăi o aventură extraordinară cu o persoană în vârstă. Totuși, căsătoria ar trebui evitată în această lună. Leii singuri pot găsi iubirea aproape de casă, în cercurile familiei. Perspectivele pentru o relație romantică se înmulțesc după mijlocul lunii septembrie, iar pentru cuplurile care își doresc copii, acum este momentul se pună pe lucru.

Actrița Jane Fonda, MESAJ pentru femeile trecute de prima tinerețe

Te îngrași pe FOND NERVOS? Iată cum poți SCĂPA de STRES

Dieta în GASTRITĂ. Alimentele permise și interzise

Profesional, prezența lui Marte în Casa personalității va aduce destul de multă agresivitate în viața profesională Leilor, cu schimbări radicale și pentru cei angajați și pentru cei care au propria afacere. Deoarece structurile corporatiste trec printr-o adevărată criză, ar putea să fie forțați să muncească din greu pentru a supraviețui în poziția care o au.

Personalitatea Leilor poate face ca în septembrie să-și schimbe locul de muncă sau să înceapă o afacere pe cont propriu. Toate aceste lucruri necesită o gândire clară, la obiect, stabilă și puternică și pe care o au și datorită astrelor. Călătoriile cu scop comercial, în străinătate, sunt acum indicate.

În ce privește planul financiar, nu se pot plânge de nimic deoarece situația banilor este una stabilă în cea mai mare parte a lunii. Inteligența lor financiară funcționează ceas, ceea ce le va permite să ia deciziile potrivite atunci când este necesar.

Luna septembrie le va oferi toată claritatea de care au nevoie în ceea ce privește companiile financiare. Câștigurile Leilor pot fi îmbunătățite prin strategii de marketing adecvate și prin aplicarea unor tehnici inovatoare.

Trebuie să se străduiască să își lărgească baza de cunoștințe cu privire la chestiunile legate de bani, care vor contribui la creșterea financiară. În schimb, septembrie nu este o lună bună pentru noi asocieri de afacei. Una este propria afacere, altaceva asocierea!

Despre sănătate, aș spune că aceasta este destul de delicată și că ar trebuie să aibă grijă la odihnă și relaxare. Viața lor se desfășoară în viteză, epuizant, așa că trebuie să facă pași pentru a-și conserva energia.

Ce poate dezvălui SALIVA despre starea ta de sănătate

Cum arată Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt / GALERIE FOTO

George şi Amal Clooney au devenit părinţi! Cum se numesc GEMENII

Să participe la maratoane, la diverse campanii sportive, chiar la curse auto-moto, viteza fiind unul din apanajele lor și să-și delecteze admiratorii cu execuțiile de maeștrii. Își pot îmbunătăți condiția fizică prin folosirea avantajelor pentru sănătate pe care le aduc ingredientele exotice în…bucătărie.

Fecioară

Pentru Fecioară, septembrie va fi un moment destul de ambiguu, dar nu ar trebui să îi sperie aceast lucru. Stăpânul lor planetar nu este, cu blândeţe spus, în cea mai bună formă.

Accentul se va pune pe preocupările de familie și pe stabilitatea emoțională, iar cariera va fi un fundal care nu poate fi ignorat. Vom analiza acest aspect în detaliu mai jos. Este important să subliniez că aliații săi sunt puternici, aici vorbesc de Lună și de Neptun, şi îl vor ajuta să treacă peste toate problemele.

În plus, au șansa să-şi pună în mişcare ideile şi realizările la un nivel fundamental nou. Pentru unii, acest lucru ar putea implica exclusiv realizările legate de muncă, dar alții ar putea lucra la o scară mai largă.

Au o viziune proprie, extinsă, asupra lumii și ar putea obține rezultate mai bune. Vor dezvolta circumstanțele în felul lor propriu, particular, deci ar fi logic să nu fie formali, ci mai degrabă să acționeze cât mai original posibil. Nu trebuie să fie atenți doar la ceea ce se întâmplă în altă parte, dacă nu vor să călătorească.

Lista oficială a APELOR MINERALE NATURALE din România, publicată în Monitorul Oficial

MENIUL pe 7 zile care te ajută să PIERZI într-un mod SĂNĂTOS kilogramele nedorite

Alimentele cu aproape NICIO calorie

Nimeni nu va risca să se confrunte cu ei acum, trebuie să facă uz de acest lucru – cel puțin în ceea ce privește propria imagine de care au nevoie. Totul va funcționa ceas pentru ei, trebuie doar să creadă în sine. Au libertatea de a-şi schimba viața conform dorințelor pe care le au și de a-şi atinge obiectivele în viață.

Nu sunt dependenți de ceilalți sau de alte situații deci nu este nevoie de compromisuri. Pentru Fecioara caracterizată de senzualitatea dulce a păpușilor, septembrie va fi o lună deoasebit de puternică și pot proiecta acest lucru şi asupra propriului corp, îngrijindu-l aşa cum doar ele ştiu să o facă.

Nevoile fizice domină asupra celorlalte aspecte ale vieții și trebuie să cunoască aşa cum trebuie şi această fațetă a vieții. De regulă, acest joc este însoțit de amuzament și farmec personal pentru a-i atrage pe alții.

În plan relaţional, septembrie le va aduce Fecioarelor multe lucruri noi. Trebuie să subliniem imediat că, în această privință, nu trebuie să le fie frică de declarații sau de acțiuni radicale. Dacă se întâmplă ceva cum şi-au imaginat și poziția lor este absolut obiectivă, atunci este posibil să le spună adevărul în faţă și să ia o decizie discreționară.

Pentru multe Fecioare, va fi o lună de schimbări semnificative, dar un alt lucru este important – toate aceste schimbări le vor întări, le vor face mai puternice și, în viitor, le vor ajuta să fie fericite. Tot acum, Fecioarele singure ar putea să-și întâlnească destinul.

Vrei ORGASME mai puternice? Învață CUM să îți controlezi excitarea!

Lipsa somnului, cauza dezvoltarii timpurii a bolii Alzheimer

Ce reprezintă de fapt PEȘTELE de STICLĂ pus pe mileul de pe TV

Nu trebuie să caute acest lucru deliberat, altfel nu vor mai surprinde deliciul circumstanțelor favorabile dezvoltării. Trebuie să aibă o viziune mai largă asupra situației. Acest lucru se referă la cuplurile în care unul din parteneri este Fecioară şi care ar putea rezolva problemele presante, fără dificultate, chiar acum.

Trebuie doar să înțeleagă ce este cu adevărat important pentru ei. Dacă nu au o astfel de înțelegere, dacă nu știu ce vor, atunci Mercur îi va dezechilibra cu ușurință și nu vor avea succesul dorit. Din punct de vedere social vor fi destul de activi.

Profesional le-am sfătui pe Fecioare să nu aspire la nicio poziție socială nejustificat de înaltă. Trebuie să fie constanţi în ceea ce îşi doresc şi să aibă încredere în ei. Dacă lucrează pe cont propriu să nu refuze inovațiile promițătoare, adică să nu se grăbescă de ele. Puţin conservatorism nu le va face rău, doar puțin, deoarece în acest moment cei care se concentrează cu tot sufletul pe progres vor câștiga.

Situația s-ar putea dezvolta într-adevăr imprevizibil, dar în cele mai multe situații vor avea ocazia să iasă victorioși. În afară de aceasta, există întotdeauna un alt traseu, iar acest lucru se referă în mare parte la Fecioarele care nu lucrează pentru ele însele. Dacă li s-au trasat sarcini aparent imposibile ar trebui să nu încerce să le abordaze direct. Este mai bine să privească puţin în jur sau chiar să ceară sfaturi.

Dar să fie atenţi, nu au prea mult timp la dispoziţie, oferta este limitată. Să nu uite de Mercur: cu cât se deplasează mai repede și cu cât au mai multă încredere în ei, cu şansele de victorie sunt mai mari. În caz contrar, este posibil să nu ajungă la poziția dorită.

Financiar, luna septembrie promite să fie o lună deosebit de prosperă. Se pot aştepta la un flux neașteptat de bani din surse necunoscute. Pe de altă parte, familia vă va ajuta să vă aventurați pe cont propriu și cu șanse serioase de a intra în noi parteneriate de afaceri, pentru a vă mări capacitatea de câștig. Vor avea suficienți bani pentru a se simţi în siguranţă.

Studiu revoluţionar: Patru sfaturi utile pentru a evita CANCERUL

Greșeli pe care le faci când aplici DEODORANTUL

Ți se face DES pielea ”de găină”? Ce AFECȚIUNE poți avea

Septembrie va fi o lună fabuloasă din punct de vedere a sănătăţii. Se vor concentra pe menținerea stării de sănătate prin practicarea exerciţiilor fizice și a unei diete sănătoase. Acest lucru va duce la îmbunătățirea a perspectivelor personale și le va spori încrederea și vitalitatea.

Balanță

În luna septembrie Balanța este sfătuită să acționeze persuasiv, dar cu atenție. Vor fi beneficiarii influxurilor lui Venus și ale lui Saturn, care îi vor sprijini toată luna, fără însă a spune că pozițiile lor vor fi deosebit de puternice. Spiritualitatea va fi un prim factor în această lună, deoarece din 22 septembrie Soarele va fi în casa lor.

Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili și emoționali din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal. Interesul pentru spiritualitate îi va duce în diferite locuri religioase.

Pe de altă parte, interesul lor se va concentra pe serviciile sociale și activitățile caritabile. Vor lucra activ cu organizațiile care îi ajută pe cei defavorizați, cei cu dizabilități sau cei fără nicio sursă de venit, atât în plan financiar, cât și psihlogic.

Aceste activități le vor oferi ocazia să soluționeze acțiuni din trecut care ar fi putut să creeze suferință altora. Este important să subliniem faptul că circumstanțele vor avea un rol semnificativ în viața lor, dar vor transforma chiar și cei mai nefavorabili factori externi în avantaj pentru ei sau, cel puțin, vor obține ceea ce doresc. Venus va avea o influență puternică asupra averii Balanțelor.

Senzualitatea lor va fi extrem de ridicată și se vor răsfăța fizic pentru a-și spori fericirea. Cu toate acestea, energia lui Marte, după toate probabilitățile, va fi întărită de poziția unui Uranus cam agresiv, așa că ar trebui să aibă grijă. Nu trebuie să încerce să rezolve problemele forțat, dar nici nu trebuie să încetinească prea mult ritmul. Dacă procedează așa, planeta roșie le va complica serios existența.

Relațional, Venus este cea care stimulează activitățile sociale acum, fapt pentru care luna septembrie se va dovedi a fi o perioadă destul de calmă, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să aveți de-a face cu probleme fundamentale. Alături de prieteni se vor simți bine, ceea ce va arunca o lumină spirituală asupra aspectului prieteniei.

Marte, Jupiter și Mercur îi vor ajuta să interacționeze cu persoane intuitive ca și ei dar și prin puterea mistică a minții. Situațiile în familie, prioritățile personale, problemele de sănătate și fericirea conjugală acționează simultan. Vor depune eforturi serioase pentru a aduce stabilitatea în viața lor.

Eforturile ar trebui să se concentreze asupra abordării diferitelor preocupări la momentul potrivit și nu să le ia pe toate la grămadă. Încă de la începutul lunii, vor putea stabili tendințele cheie pe care le vor dezvolta mai târziu. Înseamnă că, dacă se vor ivi unele dileme, ar fi logic să le rezolve imediat, în ciuda faptului că, mai mult ca sigur acestea nu se vor dezvolta în conflicte în adevăratul sens al cuvântului.

Ce-şi doresc bărbaţii: Şapte moduri prin care-ţi poţi satisface partenerul

GREȘELI pe care le faci în pat DUPĂ 30 de ani. Evită-le!

Tipurile de bărbați pe care femeile le adoră

Pentru cei singuri, septembrie le va permite probabil să reevalueze în mod semnificativ perspectivele vieții în doi. Pentru Balanțele căsătorite ambiguitățile nu își au loc. Trebuie subliniat faptul că, datorită alinierii nefavorabile a lui Marte, ar putea avea unele probleme. Să nu ezite dacă cineva le cere ajutorul, să facă tot posibilul să îi ajute, chiar dacă au de-a face cu rude îndepărtate, pe care nu le cunosc. În caz contrar, riscă stabilitatea relației.

Profesional, evoluția lucrurilor poate părea inertă și abia spre începutul celei de-a doua decade, vor fi surprinși de cum se schimbă lucrurile de la o zi la alta. În loc de pace și liniște, au parte de o dinamica nebună și nu pot evita această etapă.

Nu este nevoie să ocolească nimic în această privință, pentru că va fi o perioadă extrem de promițătoare. Balanțele care au propria afacere, să ia în calcul, serios, îmbunătățirea activității. Acest lucru le va permite să își economisească în mod semnificativ resursele și să ajungă în poziții decente.

Cei care nu au una ar trebui să se gândească la această alternativă sau cel puțin, să depună eforturi pentru a-și impune inițiativele, deoarece septembrie este momentul favorabil pentru aceasta. Să nu le fie teamă să se împotrivească șefilor, deoarece realizările lor vor spune mai mult decât toate cuvintele la un loc.

Dar să nu uite de dușmani. Dacă vorbesc prea mult, dau informații importante unor oameni pe care, în mod clar, nu ar trebui să se bazeze. Marte le va arăta ce înseamnă să lovești de asemenea manieră ca să ți se ia totul. Intuiția le este cel mai bun sfătuitor acum.

Financiar nu cred că vor fi probleme, dimpotrivă, au stabilitate financiară, de multe ori banii venind pe cele mai nebănuite căi, inclusiv banii partenerului de viață și își vor continua acțiunile caritabile care, zic eu, sunt mai importante.

Semnele care îţi arată că ÎL SATISFACI în dormitor

Te înșală? Iată cum poți face o AVERE din asta!

MIT dărâmat! Ce PROCENT folosim, de fapt, din capacitatea cerebrală

Sănătatea poate fi stimulată prin abordarea rapidă a diferitelor probleme, cu remedii simple, naturale – o alimnetație adecvată, ceaiuri, mișcare. Exercițiile fizice sunt necesare pentru menținerea echilibrului mental. Spiritualitatea are un impact pozitiv asupra imaginii personale și a sănătății fizice. Să includă în alimentație capsulele cu aminoacizi, semințele de chia și castanele fierte.

Scorpion

Pentru cei născuți sub semnul Scorpionului, septembrie ar putea fi o lună extrem de favorabilă. De ce? Cel puțin, prin faptul că nu doar Marte, unul din stăpânii lor, dar și Luna, care în condiții normale este destul de radicală față de reprezentanții acestui semn, vor juca acum de partea lor.

Cu alte cuvinte, practic tot ce se desfășoară în jurul lor va fi un avantaj, pornind de la circumstanțe și încheind cu deciziile dușmanilor. Acest lucru, desigur, nu exclude posibilitatea apariției unor situații conflictuale, dar acestea sunt reduse la minimum.

Acum ar fi logic să fii cât mai activi posibil și, uneori, vor constata că este chiar profitabil să îți asumi riscuri atunci când ai doar câteva informații la dispoziție. Când vine vorba despre muncă, riscul va fi cu adevărat minim, deși vom discuta acest lucru la capitolul respectiv.

În sfera relațiilor personale, prima lună de toamnă se va dovedi extrem activă pentru ei, dar în acest moment este greu să anticipăm circumstanțele, pentru că sigur sunt dintre cele nedorite. Să nu își facă însă probleme, deoarece găsesc cum să iasă din orice încurcătură.

Singurul lucru pe care nu trebuie să îl uite, este că Venus va fi deosebit de puternică în această perioadă. Așadar, să aibă grijă când își arată emoțiile, să nu aibă încredere în oamenii pe care nu îi cunosc și să învețe cum să păstreze măsura vorbelor sau Venus le va crea probleme serioase. Ar trebui să vă concentrați asupra obiectivelor profesionale și să permiteți familiilor și problemelor psihologice să se odihnească pentru o vreme. Succesul lor profesional va contribui la fericirea familiei lor, mai ales că vor avea parte de sprijinul acesteia.

Cum îţi faci rapid bucle FĂRĂ placă sau ondulator

Copiii cu părinți prizonieri ai tehnologiei digitale au probleme de comportament

Cum ne protejăm COPIII de caniculă

Relațional, în septembrie, Scorpionul va avea parte de o serie de situații pe care le-ar putea considera fundamentale, prin complexitatea lor. Trebuie să învețe că în realitate, nu trebuie să se grăbească să tragă concluzii. Oricum lucrurile vor lucra în favoarea lor. Multe vor fi neașteptate, dar îi vor surprinde într-un mod plăcut.

Totul este să nu se grăbească să împingă lucrurile spre limită până când nu vor conștientiza poziția celuilalt. În această privință, este important să separe acțiunile deliberate de asumarea de riscuri. Ar fi logic să susținem riscurile pentru că lui astea îi plac, dar ar fi păcat să nu folosească ocazia atunci când există o confluență favorabilă a circumstanțelor.

Să nu fie exagerați și să nu uite că nu sunt singurii în situații complicate sau că opiniile celeilalte persoane nu ar trebui să aibă o anumită semnificație pentru ei. Să se pună în situația acesteia și să-și amintească permanent că egoismul lor poate distruge totul.

În ansamblu, vor fi momente extrem de favorabile, dar poziția lui Venus sugerează posibilitatea unui rezultat negativ, dacă ipocrizia și înșelăciunea sunt armele lor atunci când sunt în căutarea propriei fericiri. Pe de altă parte, luna aceasta dragostea va avea conotații spirituale și ar putea să întâlnească posibili parteneri la cursurile de dezvoltare personală sau de spiritualitate. Cei căsătoriți, dacă își doresc un copil, acum îl pot avea.

Profesional, prima și a treia decadă vor fi deosebit de favorabile pentru Scorpion. Mijlocul perioadei ar putea fi ceva mai stresant, dar nu e nimic rău în privința asta. Dimpotrivă, acesta va fi momentul potrivit pentru a-și aduna puterea pentru următoarele activități.

Dacă au propria afacere, în prima jumătate a lunii ar fi logic să acționeze încrezător, dar cu prudență. Mediul profesional va fi o provocare permanentă, dar vor putea să gestioneze situația cu puterea lor spirituală.

KENDAMA, jucăria care face furori în rândul copiilor. BENEFICII și PERICOLE

Cât timp avem voie să ne expunem la soare: Sfaturi necesare înaintea vacanţei de vară

Bergün, orășelul atât de frumos încât FOTOGRAFIILE au fost INTERZISE / GALERIE FOTO

Să acorde o atenție deosebită aspectului financiar al lucrurilor, deoarece acum, o problemă cu alocarea resurselor ar putea deveni severă. Dacă nu au propria afacere, să nu se grăbească să înceapă ceva nou sau să preia atribuții noi din proprie inițiativă, ci să îndeplinească mai întâi toate sarcinile pe care șefii lor le-au trasat, deoarece multe lucruri depind de asta. Să nu vorbească decât atunci când trebuie și să conducă într-o manieră rezervată funcțiilor corporatiste și altor evenimente similare. În caz contrar, puteți pierde întregul potențial.

Financiar vor înflori luna aceasta. Vor aplica ceea ce învață la diverse seminarii spirituale și în urma acestor acțiunii banii vor veni la ei ca atrași de un magnet. La fel, de pe urma activităților de caritate. Prima săptămână din septembrie este propice pentru formarea de noi parteneriate comerciale.

În ce privește sănătatea, septembrie este o lună în care Scorpionii se vor concentra pe felul cum arată, pe scăderea în greutate și reducerea abdomenului. Mersul regulat la sală poate rezolva această problemă. De asemenea, să nu ignore probleme aparent banale cum ar fi ciuperca piciorului sau diverse răni care se pot infecta transformându-se în adevărate boli.

Săgetător

În septembrie, Săgetătorii pot conta pe finalizarea cu succes a tuturor proiectelor și sarcinilor pe care le au, cu anumite rezerve. Interesant este că energia stăpânului lor planetar, Jupiter, se acumulează și pentru ei va fi una excepțională.

Asta înseamnă că vor trebui să își asume singuri partea leului în tot ce fac și nu cred să fie ceva rău în asta, mai ales dacă ne gândim la cât sunt de deciși și de motivați în a-și pune în valoare capacitatea de muncă deosebită. O serie de schimbări radicale sunt posibile în sfera profesională. Acestea îi vor implica indirect, deși, dacă își vor pune în practică inițiativele, ar putea transforma totul în jur.

Ce-şi doresc femeile: Secrete pentru satisfacerea partenerei

Care sunt bărbații care oferă cel mai puternic orgasm / STUDIU

SPECTACULOS! Cum ARATĂ locuința în care s-a mutat Barack Obama, după ce a părăsit Casa Albă / GALERIE FOTO

Măsura în care acest lucru va fi adecvat și profitabil pentru ei, o vor spune circumstanțele. Afectiv nu sunt probleme semnificative, deși sunt posibile situații interesante și chiar amuzante legate de familie. În ansamblu, dispun de ajutor astral care foarte probabil poate să le ofere o motivație serioasă și un impuls puternic pentru dezvoltarea viitoare. Sunt posibile și o serie de bonusuri care în momentul de față, sunt doar previzibile.

Este important să subliniem că Venus și Mercur vor arunca săgeți otrăvite spre semnul lor. Asta înseamnă că nu trebuie să-și asume riscuri și în nici un caz nu trebuie să lucreze cu sume mari de bani. Dacă știu să își dozeze energia, stresul îi va ocoli, altfel succesul ar putea să se transforme cu ușurință într-o colaps.

Sfera relațională s-ar putea dovedi destul de pașnică pentru Săgetător, poate chiar prea pașnică. Cu toate acestea, trebuie subliniat că acest lucru se va întâmpla doar în prima decadă, ca apoi, să înceapă să simtă schimbări serioase în jurul lor.

Situația se va schimba rapid. Săgetătorii care sunt singuri nu au mari șans să-și împlinească destinul în septembrie, dar noile contacte le pot scoate în cale oameni pe care îi vor numi ulterior prieteni adevărați.

În ansamblu, această perioadă va fi bună atât pentru Săgetătorii singuri, cât și pentru cei care au deja un statut de om căsătorit. Cele mai importante aspecte se vor referi la rudele apropiate. Sunt posibile și unele ciudățenii, precum și situații care mai târziu îi vor face să se amuze mult timp după aceea. Cu alte cuvinte, septembrie le va aminti ce înseamnă să râdă din toată inima alături de cei dragi.

„Game of Thrones”, predat la Universitatea Harvard

NU trebuie să-ți lipsească de la masă! Alimentele cu aproape NICIO calorie

Tratamentul minune pentru Torticolis, boala care chinuie milioane de oameni

Dar, este important să nu se aplece prea mult peste bord și să cadă în apă. Uneori, chiar și în familie, mi se pare logic să se gândească la ceea ce spun, mai ales când Venus este atât de agresivă față de semnul lor. Să fie atenți la dorințele altora și să nu pună un accent grav, chiar dacă există un motiv real. Acest lucru ar putea duce la conflicte cu cei din jur și la probleme cu sănătatea.

Profesional, este de reținut că cei care au propria afacere se pot concentra mai mult pe una sau două probleme în același timp. Să nu încerce să stabilească o listă de priorități ci să ia lucrurile în ordinea în care vin și să nu asculte pe nimeni din afară deoarece vor avea suficientă forță și voință pentru a gestiona totul.

În orice caz, ar fi normal să se concentreze pe cea mai variată și dinamică activitate, pentru că atunci rezultatul va fi cu siguranță în favoarea lor. Cei angajați sunt sfătuiți să nu ia în considerare noi acțiuni ci să își facă treaba, iar dacă au inițiative, atunci ar trebui să le pună în mișcare.

În această privință, nu trebuie să le fie teamă că pierd ceva pentru că nu riscă nimic, mai ales că în cercul lor vor găsi cu siguranță oameni care să îi sprijine. Să nu uite de poziția nefavorabilă a lui Venus și Mercur, chiar dacă profesional vor avea loc îmbunătățiri extraordinare.

Financiar, după cum am menționat deja, vor trebui să acorde deosebită atenție situațiilor care necesită cheltuieli. Să nu acționeze imprudent ci să fie încrezători, dar să își controleze emoțiile pentru că există șanse mari ca cineva să îi provoace să investească imprudent. Cu toate acestea nu se vor plânge de lipsa banilor.

Ar fi o explicație pentru cheltuielile de familie dar mai ales pentru propria sănătate. Au bani în măsura în care își pot satisface diferite cerințe. Veniturile lor vor spori cu ajutorul prietenilor sau a mediului social în care se învârt și care le vor oferi deschiderea necesară.

REVOLTĂTOR! Adevărul despre ROŞIILE din magazinele româneşti. Cum se ÎNROȘESC în câteva ore

Vrei să NU te mai muște tânțarii vara aceasta? Ia această VITAMINĂ!

Horoscopul ALTFEL: Află cele mai RELE lucruri despre zodia ta

Cu sănătatea nu cred că se vor pune probleme până pe 22 septembrie, dată la care ar fi înțelept să ia o pauză și să respire. Nu le-ar strica nici puțină mișcare – sala de sport sau pur și simplu plimbări lungi.

Terapiile alternative sau curățarea organismului de toxine, vor fi posibile din a doua săptămână a lunii. Chiar și cristalele roșii își vor arăta pentru ei calitățile curative, nu trebuie decât să le folosească.

Capricorn

În septembrie, oamenii născuți sub semnul Capricornului vor întâlni o mulțime de șanse unice (fără exagerare!). Acest lucru este legat de faptul că patronul lor Saturn dar și Marte, vor fi într-o combinație extrem de favorabilă și în același timp, puternică, din punct de vedere energetic.

În zona profesională, vor simți influența unui astfel de duet planetar din primele zile ale lunii. Acest lucru i-ar putea aduce într-o scurtă stare de șoc, dar vor reuși repede să înțeleagă care sunt avantajele momentului. Oportunități noi se vor deschide înaintea lor, însă cel mai important lucru este că vor trebui să găsească și motivația și resursele pentru a profita pe deplin de aceste oportunități.

Desigur, nu trebuie să se bazeze neapărat pe succes, pentru că nimeni nu va lua decizii pentru ei, după cum nu se poate spune că acest lucru va implica schimbări radicale. Pe de altă parte însă, septembrie va fi cu siguranță nu doar pozitiv ci și productiv, iar pozitivitatea primei luni de toamnă va avea un caracter complex.

DOMINĂ-L!! Metode simple prin care să preiei CONTROLUL în dormitor

ULUITOR! De ce medicii ne recomandă să dormim dezbrăcați

DE CE Steve Jobs a ales litera ”i”-ul din cuvântul „iPhone”

Septembrie va fi momentul ideal pentru rezolvarea conflictelor de familie și de disecare a argumentelor care le-au afectat familia mult timp. Cu toate acestea, este posibilă și o evoluție a lucrurilor care nu sunt tocmai favorabile. Poziția lui Mercur sugerează că nu trebuie să investească acum în orice, nu trebuie să aibă încredere în propunerile care li se par riscante și nici să se laude cu succesele lor.

Planul relațional este cel asupra căruia ar trebui ca ei să se aplece și să îi dea atenție. Acest lucru este parțial, deoarece la serviciu totul se va dezvolta normal și, pentru majoritatea, fără probleme. În cercul familiei însă, trebuie să depună eforturi susținute ca să obțină ceea ce doresc.

În nici un caz nu ar trebui să se oprească acum la jumătate drumului, chiar dacă rezultatul final ar putea părea să nu fie deloc cum și-au imaginat. Să acționeze după convingerile lor, dar să nu îi lase pe alții, nici măcar pe cei apropiați, să le influențeze deciziile, pentru că de obicei acest lucru se termină prost.

O persoană trebuie să ajungă la concluzii cu adevărat fundamentale pe cont propriu, iar acest lucru nu este clar tot timpul sau nu se clarifică imediat. Ar face bine să se bucure de ceea ce au. Să se implice în discuțiile de familie cât de mult pot, deoarece acest lucru le va permite să neutralizeze orice potențial agresiv și, în același timp, să se ocupe de o serie de conflicte de lungă durată pe care să le soluționeze asemenea unui arbitru.

Singura limitare, sau mai precis, avertizare, este legată de poziția lui Mercur. Să nu discute despre aspecte financiare, ci să ducă subiectul într-o altă direcție. De asemenea, să nu împrumute nimic de la nimeni! În caz contrar, conflictele ar putea să izbucnească din nou în interiorul familiei și își vor pierde autoritatea.

Mersul pe tocuri: TRUCURI pentru a păși CORECT și ELEGANT!

Imagini de SENZAŢIE: O mireasă de 93 de ani a ‘încins’ internetul

Cum sa alegi sosul în funcție de FORMA PASTELOR

În schimb planul profesional se va dovedi unul de succes pentru nativii Capricorn. Lucrurile pot lua o turnură mai dramatică doar dacă se decid să nu facă nimic, să nu se implice sau dacă vor neapărat să facă ceva contra celorlalți, adică să-și impună punctul de vedere.

Este o perioadă care vor avea tendința să se dezvolte încrezător, dar cu grijă, privind tot timpul înapoi. În primul rând, trebuie să acorde o mare atenție aspectelor pur tehnice, deoarece totul va fi determinat nu atât de resursele umane, cât de echipamentele tehnice. Nu trebuie să lase lucrurile la jumătate, să nu omită sau să piardă nimic, atenția și tenacitatea le vor servi asigurându-și profitul sau reușita față de potențialele probleme.

Capricornii care nu au propria afacere sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. Da, exact ca în momentele în care raționalul ar trebui să prevaleze, acum este oportun să-și prioritizeze instinctele și intuiția. Doar să nu exagereze în această privință. Datorită poziției nefavorabile a lui Mercur, riscurile vor fi scăzute, mai ales că, în diferite situații cheful de a face neapărat ceva numai cum vor ei poate duce la un blocaj total.

Financiar, comparativ cu ce a fost luna trecută, aceasta este mult mai bună și asta se datorează faptului că i-au încurajat pe cei din conducere sau pe cei din familiei să le arate cum să-și îmbunătățească câștigurile. Prietenii și diverse acțiuni sau contacte sociale le vor oferi șansele necesare pentru a-și spori finanțele. Aspectele planetare nu sunt benefice cheltuielilor masive sau investițiilor financiare de anvergură.

Din punct de vedere al sănătății, aceasta parte va fi un punct sensibil al existenței lor până spre sfârșitul lunii, datorită stresului și tensiunii. Este important să învețe să încetinească ritmul. Sănătatea organismului o pot întreține prin mișcare, exerciții fizice și prin controlul nevoilor care țin de intimitate.

ATENȚIE PĂRINȚI Site-urile de care sunt atrași copii români.

TERAPIA cu APĂ, unul dintre secretele medicinei tradiționale japoneze. Cum funcționează

Orașele în care se face cel mai mult SEX / Top 10

Datorită încăpățânării pot dărâma tot ce au construit în privința obiceiurile sau dorinței de a-și spori personalitatea și farmecul. Luna este potrivită pentru programe care implică pierderea în greutate, detoxifierea organismului și îmbunătățirea capacității mentale.

Vărsător

Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului, septembrie va fi o lună reușită și productivă. Dar stați liniștiți, ei își asumă responsabilitatea de a lua deciziile pe care le cred bune, chiar dacă sunt bune doar pentru ei, nu și pentru ceilalți. Acest lucru înseamnă că pentru ei nu există manuale de studiu.

Poziția lui Saturn, stăpânul înțelepciunii vărsătoriene, indică, fără echivoc, noi oportunități. În plus, circumstanțele se vor desfăsura în avantajul lor, în moduri la care adversarii lor declarați nu se vor aștepta.

Pe scurt, nu au de ce se plânge! Când vine vorba de lucru, prima lună de toamnă le va permite să revină la proiecte mai vechi pe care le-au uitat sau le-au lăsat să zacă în vreun sertar. În sfera relațiilor personale, pot exista metamorfoze semnificative, dar ele nu îi vor viza direct. Aceste schimbări îi vizează pe cei dragi și prietenii.

Desigur, acest lucru va necesita o anumită atenție și chiar să acționeze dacă trebuie. Este important să subliniez că, datorită poziției nefavorabile a lui Mercur și a lui Marte, vor trebui să acționeze cu precauție, să nu se grăbească să ia decizii importante, să se concentreze asupra muncii în echipă, altfel, totul s-ar putea complica.

Ce PREȚ are oja folosită de 28 de ani de Regina Elisabeta

WOWWW!!! Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone! / GALERIE FOTO

Care sunt SINGURII bărbați din zodiac în care poți să ai ÎNCREDERE

Septembrie va fi o lună favorabilă din punct de vedere relațional, celor născuți sub semnul Vărsătorului. Este probabil ca o serie de evenimente importante să aibă loc în familia lor, dar nu care să îi vizeze direct pe ei. Este bine să se implice în unele discuții care au loc în cuplu sau în familie, în general, deoarece au darul de a dezamorsa conflictele.

Vărsătorii care sunt fericiți să aibă propriile alternative sunt sfătuiți de astre să fie la fel de blânzi și de atenți cu partenerii lor, pentru că mai repede decât cred vor avea nevoie de suportul acestora. Deci, să nu-și rețină cuvintele și emoțiile cum au obiceiul și să se ascundă în spatele unei false veselii!

Pe de altă parte, Vărsătorii singuri își pot dedica timpul liber exclusiv pentru ei inșiși. Nu are rost să încerce să forțeze o relație deoarece totul se va întâmpla de la sine, fără interferențe lor sau ale altora și în cel mai bun mod.

Și apoi nu are sens nici să se limiteze. Doar să nu se complacă în propriile slăbiciuni și nici să nu fie cauza conflictelor. Duetul Marte – Mercur le-ar putea aduce probleme serioase în viață, dar numai dacă lăsa ei să se întâmple asta. În această privință, este suficient să fie lipsit de imaginație ori să prefere anumite lucruri din motive pur egoiste.

În schimb, profesional este puțin probabil ca septembrie să le aducă provocări semnificative. În mod literal, la începutul primei decade, cei care au propria afacere vor simți brusc fluxul puternic de energie vitală care, pe moment, îi va destabiliza. Vor dori să acționeze, să apese pedala de accelerație, deci le sugerez să fie atenți la obstacolele pe care le întâmpină sau la condițiile în care se creează aceste obstacole.

Vrei să cheltuiești mai puțin pe mâncare?

Consecinţele GRAVE ale lipsei fierului din organism: Ce boli rişti

Ai APLICAȚIA LANTERNĂ pe telefon? Vezi de ce trebuie să o dezinstalezi IMEDIAT

În anumite situații, acesta sunt exact ingredientul de care au nevoie, doar să nu piardă simțul proporției, virtutea lor de bază în acest stadiu. Colegii îi vor sprijini toate inițiativele și, mai mult, septembrie va fi ideal pentru semnarea unor acorduri importante și pentru a face alianțe de afaceri, concentrându-se nu pe succesul imdiat ci pe stabilitatea acestuia. Cei care nu au propria afacere ar trebui probabil să înceapă să se gândească la materializarea unor inițiative de durată.

Aceasta nu înseamnă neapărat deschiderea unei afaceri, există multe modalități de îmbunătățire a situației lor financiare, iar acum au toate șansele să facă acest lucru, oferindu-și o bază necesară pentru viitor. Dar nu ar trebui să își rezolve conflictele în forță iar diplomația lor să fie una ponderată dacă vor câștig de cauză. Poziția lui Mercur și a lui Marte arată că trebuie să acționeze cu exactitate și în timpul negocierilor să nu își permită să se abată de la poziția lor.

În ce privește planul financiar, se pare că spiritualitatea joacă un rol major în ce privește finanțele lor luna aceasta. Ar trebui să echilibreze interesele lor pentru spiritualitate și pentru partea materială dacă își doresc succesul financiar.

Își pot îmbunătăți câștigurile, ajutând-i pe alții să devină mai bogați. Cu toate că influxurile lui Marte și ale lui Mercur vor deveni treptat mai favorabile, eforturile de îmbunătățire a finanțelor personale poate să nu fie un succes. Ar trebui să analizeze cheltuielile și să elimine tot ce este inutil pentru a-și mări conturile.

Care este starea ta de sănătate în funcție de CULOAREA urinei. Când trebuie să te îngrijorezi?

Ce boli va avea copilul dacă fumezi în timpul sarcinii: E foarte GRAV

Produsele COSMETICE pe care este bine să le ții în FRIGIDER

Sănătatea se va îmbunătății vizibil. Ba mai mult, va alerga pe la medici și va plăti vis-a-vis de probleme minore de sănătate care îi sperie. Au însă atâta vitalitate încât vor depăși momentele de cumpănă dar ar trebui să fie atenți și la problemele de intimitate.

Sănătatea poate fi îmbunătățită prin curățarea organismului de impurități și de toxine dar și prin conștientizarea nevoii unei stări de sănătate generale. Acum pot încerca să scape de obiceiurile nedorite cum ar fi dependența de cafea, renunțarea la fumat sau dependența de alcool ori de medicamente.

Pești

Jupiter, stăpânul lor tradițional, va avea o poziție puternică în septembrie, ceea ce le va spori încrederea în sine.

De aceea, în termeni generali, începutul toamnei va fi absolut unul de succes pentru ei. Vor exista anumite nuanțe de care vor fi nevoiți să țină cont, pentru a evita greutățile și pentru a obține rezultatul care să le satisfacă dorințele cel mai intime. Cu toate acestea, nu vor depune eforturi deosebite.

În domeniul muncii, vor dezvolta inițiativele pe care le au, vor face un pic de efort, dar la final vor obține cu siguranță rezultatele de care au nevoie pe parcurs. Vor ajuta alte persoane să avanseze în carieră.

Este puțin probabil ca sfera relațiilor personale să evite chiar toate conflictele, deși în timpul primei decade li se va părea că toate merg într-un ritm haotic. Să nu îi deranjeze pentru că totul va funcționa cum spun eu, ceas pentru ei, cu siguranță. Cel mai important lucru este să creadă în ei înșiși.

IMAGINI SPECTACULOASE! Iată cum traversează râul această bătrânică pentru a merge la cumpărături

Adio PERDELE! Vezi ce se poartă în acest an

Cum sa faci CELE MAI BUNE legume la tigaie

Încrederea în propriile forțe va fi una dintre armele la-ndemână. Poziția nefavorabilă a lui Mercur în combinație cu alinierea evident agresivă a lui Venus ar putea să le submineze poziția în cuplu, însă vor ajunge la un rezultat negativ numai dacă va prevala lipsa de încredere sau o atitudine decadentă față de viață.

Relațional se va remarca o intensificare a dinamicii vieții lor. În prima decadă, riscurile sunt destul de numeorase și dintr-o perspectiva văzută în mod clar părtinitoare. Abia pe la mijlocul lunii, vor avea toate informațiile necesare și vor înțelege că situația pentru ei se dezvoltă într-o manieră favorabilă, în special având în vedere că rezultatul final a fost cel căutat.

La începutul celei de-a doua decade, ar fi logic ca unii Pești să devină ceva mai activi. Celor singuri, astrele nu le garantează un succes extraordinar, dar există o șansă reală să își întâlnească destinul. Bineînțeles, în această privință, nu trebuie să se îngrijoreze dacă la început nu vor știi încotro merge relația.

Eu îi sfătuiesc să lase lucrurile să curgă, să nu le fie teamă de apropiere. Este important să păstreze această distincție, chiar dacă la început vor fi lunecoși, indeciși, trebuie să înțeleagă că așa este jocul iubirii și nu înseamnă că alunecă în ipocrizie. Pentru cupluri, multe incertitudini în această lună: au senzația că sunt pe nisipuri mișcătoare și abia spre sfârșitul celei de-a doua decade, vor simți terenul ferm sub picioarele lor, o stabilitate care se pare le-a lipsit de ceva timp.

Este puțin probabil să se confrunte cu stări conflictuale, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie tot timpul relaxați. Dacă înțeleg intuitiv că ceva nu este corect, ar face mai bine să o spună clar. Dacă nu cred în abilitățile lor, ignoră unele semnale și poartă ochelari de cal, atunci nu vor face decât să dea apă la moară nebuniilor lui Marte și ale lui Mercur aflați în opoziție.

Marsa Al Arab, noul „oraş” pe mare construit în Dubai. Cum arăta grandiosul proiect / VIDEO

INCREDIBIL! Cum ARATĂ femeia de 70 de ani care NU mai consumă zahăr de 28 de ani/ GALERIE FOTO

NU RATA! Acesta este HITUL VERII! / VIDEO

Profesional, lucrurile par să fie marcate de o oarecare ambiguitate. Probabil că nu va avea dinamica pe care o așteaptă ei. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că realizarea unei creșteri financiare semnificative este realistă și nu numai de viitor.

Trebuie doar să treacă prin prima decadă a lunii calmi, să nu recurgă la măsuri deosebit de active, deoarece au șansa să-și folosească resursele și influența fără a fi agresivi. Dacă lucrează pentru ei, nu vor tolera conflictele dintre subordonați.

Dacă sunt angajați, ca majoritatea, atunci să acorde o atenție mai mare cooperării cu colegii. În primul rând trebuie să existe comunicare dacă doresc să atingă o anumită poziție în ierarhia firmei sau a instituției în care lucrează, apoi ei nu trebuie decât să își facă treaba. După aceea, ar fi logic să acorde atenție alternativelor, mai ales dacă iau în considerare faptul că tot ceea ce au învățat ori știu, se fac cunoscute la modul cel mai activ. Să nu se teamă de oportunități, să nu se îndoiască de ei sau de oamenii apropiați lor, altfel vor contracara poziția dificilă a lui Mercur și a lui Marte.

Financiar nu se pot plânge de probleme, au bani, dar pentru asta trebuie să depună ceva efort. Uneori nu sunt mulțumiți de mijloacele pe care le adoptă pentru a face bani. Sunt de aşteptat conflicte cu prietenii pentru probleme băneşti. Partenerul îi va ajuta să-şi sporească veniturile şi este posibil să obţină bani de la investitori și din asigurări.

Cum scapi de epuizarea şi conflictele de la muncă: Sfaturi esenţiale

Sfatul medicilor pentru tinerii părinți: Lăsați bebelușii să își sugă degetele

Stresul, cauza atacurilor de cord: Femeile sunt cele mai afectate

Nu vor avea nici o problema în a obţine finanţare pentru extinderea activităţii lor. Câștigurile lor pot fi îmbunătățite prin reducerea cheltuielilor inutile. De asemenea, este posibilă îmbunătățirea veniturilor prin completarea sau finalizarea studiilor suprioare. Nativii Peşti care lucrează în străinătate îşi extinde perspectivele financiare.

Sănătatea necesită mai multă grija în aceasta lună şi poate fi afectată de viaţa socială trepidantă. Îşi pot îmbunătățiți însă sănătatea, păstrând armonia cu prietenii și partenerii. O dietă adecvată şi renunţarea la aventurile de o noapte va fi benefică, după cum la fel de benefice vor fi renunţarea la grăsimile nesănătoase din sucuri, snackuri sau junk food.

Comentarii: