HOROSCOP

Horoscop luna AUGUST 2017

Berbec

Ambiția va fi punctul forte în această lună și va culmina cu evenimente care să le deschidă și să le permită, cu adevărat, să se afirme într-o lumină nouă.

Tot acum este posibilă o călătorie, hai să îi spunem cu caracter de epifanie, de autodescoperire, care le va permite să rezoneze armonios în preajma primei eclipse din august, este vorba despre cea de pe data de 7, o eclipsă parțială de lună, cu prietenii lor din semnul Vărsător.

Își vor asuma rolul de leader de grup sau vor lucra la un proiect care contribuie la bunăstarea tuturor și în care vor da tot ce au ei mai bun. Ar putea să se simtă ca și cum ar fi din nou la școală sau să își descopere talente care să îl împingă spre roluri mai mari.

August este o lună cu adevărat a semnelor de Foc, așa cum trebuie să fie și cum trebuie să lumineze a cea parte a lor care ajută la reconstrucția lumii. Vor împărtăși cele mai frumoase momente, visele și speranțele lor cu prietenii.

Vor găsi multe subiecte de discutat în această lună, fascinante aș spune și simultan vor experimenta deschiderea minții spre altceva, un open mind care să îi facă să vadă viitorul cu alți ochi. Vor încerca lucruri pe care niciodată nu au avut timp să le facă sau vor împingeţi limitele intuiției cum nici cu mintea nu gândesc.

S-ar putea ca în prima jumătate a lunii să aibă parte de lucruri sau întâlniri neașteptate, momente în care vor trebui să își sprijine cel mai bun prieten sa a cuiva din familie S-ar putea să aveți nevoie să vă sprijiniți în acest moment un prieten sau pe cineva din familie, care trece printr-o experiență prin care au trecut ei și vor fi cei mai buni consilieri.

De ce pepenele verde este INDICAT femeilor însărcinate

Tusea persistentă poate ascunde o serie de boli grave

Bei apă RECE sau CALDĂ? Ce efecte are fiecare asupra organismului

Unele simboluri importante ale puterii leonine includ: imaginea vulturului, a leului, culoarea roșu și cristalele roșii, uleiurile de trandafir și de semințe de struguri și chiar trandafirii.

Relațional își vor deschide inima spre încrederea și iubirea împărtășită.

Ar putea ca oamenii din jurul lor să-i blocheze drumurile în călătoria spirituală pe care o fac unii, iar îndepărtarea acestor bariere îi pot duce la descoperiri spirituale incredibile în acel moment.

Viața sentimentală, în general, și iubirea, în special, vor fi foarte speciale pentru ei dar în sensul că sufletul lor este implicat profund în căutarea de sine, vorbim despre o adevărată conexiune spirit / suflet.

Aceste călătorii interioare ar putea să îi ducă spre înălțimi nebănuite și să descopere că această nouă legătură le deschide perspectiva unei vieți mai bogate. Berbecii singuri vor fi cei care vor beneficia, cu adevărat, de prieteni, vor cunoaște pe cineva asemenea lor și vor înțelege că mesajul stelelor pentru ei este unul de binecuvântare.

Cei căsătoriți ar trebui ca pe tot parcursul lunii august să se vor bucura de momente exaltate sau trăite cu o exaltare mistică aș spune.Interesant este că cea care lucrează pentru semnul lor în această lună este, nimeni alta decât Lilith care este foarte aproape de Saturn, în Săgetator.

Îmboldul ei este cel care îi va împinge pe Berbeci să-și asculte muzica inimii și să nu țină cont de nimeni și de nimic. Oricine va trece prin partaje, schimburi sau chiar pierderi de locuințe ori prin divorțuri sunt o lecție de viață pe care și-o vor însuși cu ajutorul Lunii Negre – Lilith.

Boala care face ravagii printre români: Sute de mii de oameni mor din cauza ei

Ce să mănânci în concediu pentru a NU te îngrășa / România, la mare și la munte

SE POATE! Cura de slăbire cu gogoși și cârnați

Cu toate acestea, pentru alții dragostea lucrează la cote maxime. În ce privește aspectul profesional, cariera și munca, luna le-ar putea aduce curajul de a-și asuma propria afacere și să-și descopere numeroase talente, capacitatea de a crea altfel decât au făcut-o până acum sau să facă ceva care este complet inspirat de propriile sale intuiții.

Atenția lor este cu adevărat centrată pe spiritualitate și se pot angaja în proiecte care țin de vindecarea spirituală. Sunt pe cale să îmbrățișeze o călătorie interioară care îi inspiră foarte mulți oameni și schimbă vieți.

Mulți se vor vindeca prin ceea ce află despre sine luna aceasta. Mergeți înainte, treceți de ingratitudinea unora și să nu vă fie teamă. Steaua regală Regulus face un trigon regal cu semnul lor, acolo unde este și Nodul Nord, Soarele și Marte, locul unde se va produce eclipsa totală de Soare din 21 august.

Influxurile conjuncției vor fuziona cu energia lor și îi va duce spre adevăr și realitate făcându-i remarcați, susținuți, îndrumați atâta timp cât nu o iau pe alte căi.

Își găsesc calea până și financiar. Dacă ultimii ani și luni au fost destul de dificili, această lună este punctul de cotitură pentru Berbeci.

S-ar putea ca stabilitatea pe care s-au bazat să fie zdruncinată dramatic pentru că pornind pe cont propriu vor trebui să o ia de la zero iar lor nu le place nesiguranța dar vor înțelege că pentru a pune pe roate ceea ce vor trebuie să lucreze la un anumit nivel de interdependență.

S-ar putea să cheltuiască niște bani în plus iar cei care sunt implicați deja în proiecte care merg să aibă parte de un flux financiar serios. Cei care sunt angajați, mare parte vor fi în concediu și se vor bucura să cheltuie ca să se simtă bine.

ATENȚIE! Băuturile răcoritoare îți PROVOACĂ foame

Forma corpului tău DEZVĂLUIE cât eşti de bună în pat

Ce INFLUENȚĂ are partenerul asupra somnului tău?

Ca sănătate vorbim despre o perioadă benefică pentru ei, iar dacă este sănătate spirituală iată că aceasta la rândul ei aduce sănătate minții și trupului!

Ei se află într-un punct de tranziție, în timp ce eclipsele se petrec într-o zonă în care creativitatea lasă o amprentă clară și asupra propriei vieți.

Cei care își doresc un copil să fie atenți, pentru că totul depinde de sănătatea ginecologică a ambilor parteneri, în special cea ovariană la femei.

Drumețiile și sporturile de apă sunt benefice pentru armonizarea minții și corpului. Acupunctura ar putea fi o soluție pentru sănătatea sistemului nervos.

Taur

Călătoria sufletului lor este una destul de profundă în acest moment. Să renunțe la orice idee cu care nu rezonează sau dacă simt că nu sunt suficient de bine pregătiți pentru a merge mai departe cu propriile lor gesturi, căutări și călătorii sentimentale, să se oprească.

De ce să nu își permită uneori să beneficiezi de avantaje, mai ales când este vorba despre munca lor? Este timpul să își facă timp și pentru ei și să se vadă ca o adevărată ființă spirituală, lucru care s-ar putea dovedi o sarcină dificilă pentru ei, la început, dar ușor, ușor va căpăta sens pe măsură ce luna se va derula ca un anotimp al vacanțelor. Mercur, stăpâna unui alt semn de pământ,

Fecioara, va intra în retrogradare pe 12 august, iar influxurile sale îi vor trimite în Trecut să rezolve ce nu au putut rezolva la retrogradarea anterioară. Ar putea trăi sentimentul că sunt un remorcher pentru nevoile lor pământești și conectivitatea spirituală.

Greșeli de machiaj care TE ÎMBĂTRÂNESC / VIDEO

Virusul devastator care ne dă fiori: E extrem de rezistent la temperaturi foarte ridicate

Avertisment dur pentru fumători: La ce te expui dacă reaprinzi o țigară care s-a stins

August este o lună bună pentru că le aduce accentul acela care să îi facă să spună că trăiesc cu adevărat! Uleiul esențial de lămâie, de verbină, de lemongrass, se salvie sunt foarte bune pentru această perioadă și purtarea unui cristal galben sau verde vor stimula aspectul financiar.

Din punct de vedere relațional, eclipsa din 21 august le-ar putea aduce pe cineva complet opus. Se pomenesc spunând că nicio persoană din viața lor nu i-a făcut să se simt ă așa și de aceea nu o pot pune la punct sau respinge.

O relație de dragoste-ură sau ceva atât de profund și de intens încât să nu mai pot da înapoi. Oamenii din viața lor ar trebui să îi ajute să ajungă la cel mai înalt nivel al propriei existențe iar ei trebuie să își permită să se deschidă celor mai noi posibilități pe care le gândesc ca să le materializeze.

Pentru familiști, este posibil să își extindă familia prin apariția unui nou membru – un copil sau un animal de companie. Alții decid să se căsătorească și să-și asume un angajament pe termen lung. Orice conflict îi forțează să evolueze!

Profesional au de dat destul de multe teste. S-ar putea să existe o tensiuni cu șefii sau o altă autoritate căreia se subordonează prin profilul muncii sale care îi tot zorește, mai repede, și mai repede și atunci s-ar putea să fie nevoie să își găsească propria sursă de informații și în acest fel, uzufructul lucrărilor întocmite să creeze o colaborare mai bună pentru ei ca și cum ar deschide ușa succesului.

Dacă lucrează în domeniul comunicării, acum este momentul ideal să se îndrepte spre cuvântul scris sau spre domenii conexe artei în care cuvântul joacă rolul principal – ficțiune, scenaristică, conferințe pe tematici artistice.

Ar putea exista momente conflictuale cu câțiva colegi care permanent au de comentat câte ceva. În această situație, ar trebui să se gândească dacă nu cumva este momentul să își replieze forțele și să se alăture lor dacă interesul este comun.

Poziţiile ideale pentru a face sex cu un bărbat foarte ÎNALT

Trăsăturile personalităţii tale în funcţie de zodie

Adevărul despre personalitatea ta: Cum afli totul cu ajutorul ochilor

Influxurile asteroidului Pallas îi ghidează pe mulți dintre ei să se organizeze, să se reevalueze și să își realinieze prioritățile.

S-ar putea să fie nevoie să uite complet de tehnicile de organizare la care au apelat până acum, după cum, la fel de bine, s-ar putea ca în mijlocul unor dezbateri structurate pe o anumită tematică, mintea lor să fugă în altă parte – la schimbarea casei, a apartamentului sau la un proiect de construcție ori de renovare.

Pallas face un trigon frumos cu Mercur, care a intrat în retrogradare pe 12 august, așa că dacă trebuie să lucreze la o serie de documente, acum este momentul să facă ordine printre actele financiare ale firmei dacă au una sau actele instituției în care lucrează.

Este o perioadă foarte bună pentru dezvoltatorii imobiliari sau pentru lansarea de proiecte de locuințe, mai precis este o lună foarte bună pentru a-și elabora planurile.

Regândirea priorităților ar putea aduce beneficii de natură financiară. Dacă au avut cheltuieli mari până acum și care i-au împins chiar să se îndatoreze pe la bănci, Mercur retrograd îi va ajuta să-și revină în formă sau cel puțin să clarifice o serie de probleme financiare.

Analiza situație, își permit sau nu să investească în ce doresc este tactica lor genială care îi ajută să iasă din necaz. Asta impune să nu faci, din impulsul momentului, cumpărături, mai ales online. Vor stinge câteva datorii și lucrurile vor fi mult mai bine la începutul lunii septembrie.

Alimentele care îți pot atenua MIGRENA

Ajută la dietă, aduce strălucire pielii și reglează sistemul hormonal. Vezi care este LEGUMA COMPLETĂ!

INTOXICAȚIA cu ciuperci. Care sunt măsurile urgente de PRIM AJUTOR

Ca sănătate, luna aceasta s-ar putea să schimbe ceva la trupul lor, modelându-l cu ajutorul exercițiilor fizice și a alimentației. Armonia dintre Marte și Jupiter din Balanță ar trebui să îi ajute în acest efort.

Este o decizie pe care trebuie să o ia singuri, de această dată. S-ar putea să se simtă puțin inconfortabil datorită efortului, dar orice vulnerabilitate asumată le va aduce o legătură mai bună cu propria lor minte și cu propriul lor corp.

Schimbarea atentă a dietei și a tonusului muscular vor fi prioritatea numărul unu. Au prilejul să constate că dacă iau lucrurile treptat nimic nu este mai ușor.

Gemeni

Aţi auzit vreodată de o orchestra care să cânte în surdină în mintea cuiva? E, înseamnă că a venit timpul să se elibereze de ceea ce este învechit sau le aduce numai suferinţă şi să se îndrepte încotro îl trag adevărul lucrurilor. Să se elibereze de ceea ce nu le mai servește.

S-ar putea ca în august să le aducă o serie de teste de viaţă, debuşeuri care ţin de eclipse și de Saturn, şi care se află în semn opozabil, locul unde se şi produc evenimentele.

Nativii Gemeni fac parte din grupul oamenilor care vorbesc o limbă universală și sunt capabili să poată decoda orice limbaj.

Sunt multe de disecat, de analizat, de privit atunci când vine vorba, să descopere adevărurile filosofice pe pielea lor, în contextul celorlalte aspecte de viaţă.

Se pot dovedi jucători-cheie în jocul vieții prezente și ar putea fi cel care deschide drumurile trecând prin zidul intoleranţei şi mentalităţii, ridicat de-a lungul multor secole. Să-şi lase natura ludică să îi treacă peste vălul timpului.

Reglează-ți METABOLISMUL cu ajutorul băilor cu sare marină

ATENȚIE! Băuturile răcoritoare îți PROVOACĂ foame

Obiceiuri care îti perturbă somnul si implicit dieta

Există în ei, o adevărată forță cosmică care vă deschide multe uşi încuiate dar mai ales primesc multe mesaje, atât pentru a da, cât și pentru a primi.

În ce priveşte aspectul relaţional, sunt într-o poziţie care le permite să meagă până la capătul lumii pentru iubirea vieţii lor. Cei care încă o caută. Să meargă fără teamă şi să fie numai ochi şi urechi la ce-şi doreşte şi celălalt.

Gemenilor singuri le pot spune că vor avea parte de prietenii incredibile şi de contacte armonioase. Ar putea întâlni pe cineva la un eveniment la care să fie amândoi invitaţi. Încă de la prima privire ar putea simți că aceasta este persoana pe care au așteptat-o atâta timp. Mă aștept ca această întâlnire să se producă undeva la mijlocul lunii august.

Să fie atenţi şi deschişi, pentru că s-ar putea să nu fie ceea ce şi-au imaginat, dar să aibă parte de o conexiune sufletească aşa cum au visat! Asteroizii iubirii lucrează pentru ei luna aceasta, ba chiar aş spune că îi favorizează.

Tot acum ar putea să vindece o rană care are legătură cu propriile relații de iubire sau de prietenie, Chiron este încă în pătrat cu Gemenii, e drept un pătrat care se desface, în Peşti. Afrodita, asteroidul care stăpâneşte frumuseţea, graţia şi infatuarea este în Balanţă conjunct cu Jupiter – în mintea lor se produce o expansiune a iubirii!

Psyche și Eros călătoresc şi ei prin Balanţă, ca partenerii spirituali ai Divinei frumuseţi! Mai există și asteroidul Valentine care lucrează armonios pentru ei din Vărsător, ce mai, dragostea pluteşte în aer, nu trebuie decât să danseze pe ritmurile ei şi să potrivească intensitatea tonului pentru iubirea care lucrează pentru ei în această lună. Au multe de învățat despre cum să-şi folosească propria energie când vine vorba de iubire!

Ce se întâmplă cu organismul tău dacă RENUNTI la pâine

Machiajul pe care trebuie să îl porti în această vară

Ce spune POZITIA EROTICĂ preferată despre partenerul tău

În ce priveşte partea profesională, aş spune că cu jobul nu este foarte simplu în acest moment. S-ar putea să simtă nevoia să facă un salt uriaș ca apoi să se lovească de Sinele lor care îi trage în jos uneori.

S-ar putea să intre în proiecte care nu le plac, să ia decizia să lase lucrurile să meargă de la sine şi de aici vor ajunge să se confrunte cu ei înşişi vis-a-vis de ce şi-au dorit şi ce au ajuns să facă.

Totuşi, undeva pe la mijlocul lui august apare o mare oportunitatea care leva provoca creativitatea şi vor fi nevoiţi să ia o decizie majoră, o decizie de tipul odată în viaţă. Posibil să fie nevoiţi să se mişte mai rapid sau să facă o tranziţie spre altceva, dar în ritmul lor.

În domeniul financiar au de muncit serios, de învăţat nişte lecţii pe care trebuia să şi le fi însuşit demult. Mercur, stăpânul lor, este retrograd, din 12 august, în celălalt semn pe care îl stăpâneşte, Fecioara, şi nu le va fi prea moale pentru că vor trebui să înveţe cum să-şi administreze bugetul, cum să cheltuie zilnic.

Se vor pomeni întrebându-se dacă au planificat lucrurile cu atenţie sau au făcut-o doar din capriciu, ce îşi doresc să facă pe termen lung, au în mână un atuu forte sau s-a dus totul pe apa sâmbetei.

Eclipsa parțială de Lună din Vărsător le este benefică pentru a vă face o mișcare dorită atunci când vine vorba despre creativitate şi să pună în scenă un proiect de anvergură, un proiect de genul, las ceva în lume. Este vorba despre eliberarea unor frici aici și despre recunoașterea creativităţii lor.

Au potențialul de a câștiga bani din propria comunicare, întrebarea este câtă importanţă acordă ei acestui moment. Deviza lor trebuie să fie – Cere şi vei primi! Legile de atracției și ale abundenței sunt destul de importante pentru a le recunoaște în propriul comportament din acele moment. Galbenul este o culoare porte-bonheur pentru ei în această perioadă ca să atragă bani pe termen lung.

Când trebuie să spui primul ‘te iubesc’: Studiul care te face să nu mai greşeşti în dragoste

Îti place cafeaua neagră? Iată ce spune acest lucru despre PERSONALITATEA ta!

Raportul care dă fiori: O greşeală IMENSĂ a medicilor ne poate cauza infecţii grave

Ca sănătate ar trebui să acorde o atenție deosebită sistemului digestiv. Cicatricile nervoase se pot redeschide şi se pot confrunta cu tulburări pe care le credeau uitate. O călătorie spirituală ar putea fi cea mai benefică pentru propria lor minte, trup, spirit. Ar putea experimenta o mare vindecare prin experiență mistică.

Este important să se concentreze şi să-şi îndrepte atenția asupra unei alimentații care are drept sursă pământul, în special, legumele cu frunze verzi – varza kale, apio, avogado, plante aromatice verzi, salatele.

Cum spuneam, culoarea galbenă le este benefică, deci să consume luna aceasta -banane, ghimbir, turmeric, să-şi facă măști de argilă, să folosească sarea de mare, mierea manuka și ceaiul de lămâie, toate le sunt benefice în aceste momente.

Rac

Va fi o lună demnă de natura și voința lor puternică. S-ar putea să fie implicați într-un demers artistic şi ei sau într-un parteneriat romantic care să le schimbe perspectivele asupra vieții.

În schimb, s-ar putea simțiți ca un răsad care este cultivat lângă un copac dar care protector i-a înfăşurat în trunchiul lui iar Racii să se simtă înşelaţi în acel moment. Dar eu le sugerez să se gândească, deoarece ar putea fii doar într-o fază de incubare, urmând ca în scurt timp să se transforme complet într-o structură mai puternică şi mai falnică.

Nu trebuie decât să permită schimbării să aibă loc în sufletul lor. Este vorba despre chemarea intuitivă care le spune să facă altceva şi care ar putea să îi scoată din cotidian şi de aici impresia că sunt contratimp.

Trebuie să-şi permită să vadă de ce este capabilă, emoțional, mintea lor. Iată măcar un motiv pentru care să se observe foarte mult. Culorile care îi pot ajuta să mediteze sunt roşu şi albastru.

Efectele dietei mediteraneene asupra creierului / STUDIU

Semne că bei PREA MULTĂ cafea

Alimentele care provoacă cea mai mare DEPENDENȚĂ

Relaţional, Venus încearcă să îi disece ca pe o ceapă, foaie cu foaie, în acest moment. Din 10 august va fi în opoziţie cu Pluto din Capricorn – vorbim despre tranziție, evoluţie şi transformare.

Este posibil ca numărul trei sau ciclul creaţiei să aibă o importanţă deosebită pentru conexiunea lor cu dragostea spirituală versus dragostea trupească. Aceasta este menită să le dezvăluie ceva pe care nu l-au gândit niciodată, cu adevărat, despre sine înainte.

Vor avea parte de o avalanşă de revelații care se vor întâmplă în viața lor în august. Relațiile abuzive nu servesc aici nici unui scop, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie abuziv, dar nici să suporte un partener abuziv aşa că astrele îi sfătuiesc să nu se vândă prea ieftin şi nici rapid!

Există o perspectivă psihologică care ar putea fi factorul care să stea la baza vieții lor sentimentale. Analiza terapeutică a trecutului ar putea fi cel mai bun ghid și îi va duce la descoperiri despre sine care şi pe ei îi va surprinde. Venus și Ceres, ocrotitoarea relaţiilor, lucrează mână în mână în această lună în semnul lor.

Ceres vrea să îi îngrijească și să îi vindece în multe feluri. Ar putea să se concentreze asupra sănătății și a dietei ca factor decisiv al schimbării care o vor. Ar putea să fie nevoiţi să îşi reevalueze propriile cerințe pentru o educație adevărată. Ştiu oare ce este cel mai bine pentru ei?

Ce au oferit altora de-a lungul anilor ca să ceară acum? Amor este asteroidul iubirii, se deplasează prin Scorpion şi trăiește cu ochii la semnul lor. Au capacitatea să aprecieze ce fel de iubire este cu adevărat sănătoasă pentru ei pe termen lung

Cum abordează parteneriatele dintr-o nouă perspectivă? Comportamentul din trecut a fost vătămător pentru ei și pentru ceilalți? Iată lupa sub care vor fi puşi luna aceasta!

Ce trebuie să mănânci ÎNAINTE și DUPĂ antrenament dacă vrei să slăbești

Soluţia surpriză de rehidratare pe timpul verii: Ce trebuie să consumi după efortul fizic

Cum purtați CIZMELE ALBE în acest an

Partea profesională ar putea fi într-adevăr ceea ce îşi doresc de mult timp, să se afle într-un proces care se apropie de final în ce priveşte atingerea obiectivelor dorite. Foarte interesant este că şi evoluţia lor profesională este legată de viaţa afectivă, luna aceasta.

Ştim deja că planeta iubirii, Venus este în semnul lor în cea mai mare parte a lunii august. Venus transformă totul în jur pentru ei şi le cere să meargă spre ceea ce le place, să facă ceeace îi pasionează, atât timp cât este şi pasiune se îndreaptă în direcția cea bună.

Acest lucru ar putea însemna să ia unele decizii dificile și drastice pentru ei. S-ar putea să fie nevoie să se pună pe sine înaintea nevoilor celorlalţi. Nu cumva să facă o alegere pentru că aşa vor alţii sau pentru că se simt vinovaţi. Este vorba despre calea și dorința inimii lor, deci să se gândească foarte bine dacă vor să plece sau vor să rămână!

În ce priveşte finanţele, pot schimba jocul financiar în mai multe moduri. Ciclurile de dragoste merg mână în mână cu cadourile. Acum însă vorbim despre ceea ce sunteți dispuşi să primească pentru ei înșişi.

Foarte multă energie şi foarte mult timp au blocat prin suprasolicitarea propriei persoane. Posibil să fi împins limita în trecut și acesta este punctul focal. Cum poți juca mai deștept, nu mai greu? Acest lucru ar putea să le ceară o reorientre a priorităţilor în această lună.

Au energia de care au nevoie pentru avea profit în afacerile lor, mici sau mari sau pentru munca lor. S-ar putea să fie nevoie de mai multă decizie în această lună sau să îşi schimbe complet opțiunile în ce priveşte carieră până acest moment!

Cele mai simple trucuri pentru a-i STÂRNI cheful de SEX

Ce fel de persoană eşti în funcţie de forma palmelor

Ca sănătate, şi ei ar putea fi în mijlocul unei tranziții drastice. Deoarece Venus se află în propriului lor semn, s-ar putea să găsească o modalitate rapidă dea slăbi și probabil că vor fi foarte fericiţi de progresele înregistrate în acest moment.

Aceasta presupune schimbarea stilului de viață pentru mulți Raci şi este posibil să fie o recomandare din partea unui medic care trebui luată destul de serios sau găsesc noi surse de nutriție.

Proteinele ​​sunt foarte importante pentru dieta lor. Să mănânce fructe de mare, afine, lapte de migdale, ceai verde, prune, toate sunt importante pentru ei în aceste momente.

Leu

Sunt conectaţi direct sursă ! Cariera lor este la un nivel spiritual. S-ar putea să fie în mijlocul unei activităţi sociale care îi va conduce către calea și scopul adevărat în viață. Aceasta este una din momentele cele mai pline pentru ei deoarece Mercur conjunct cu Nodurile Lunare lucrează acum pentru ei, pentru a le transforma sufletul și a-i călăuzi spre adevărata cale spirituală.

Există un trigon regal între între conjuncţia Mercur -Nodul Nord, trigon care se va reface spre sfârşitul lunii dar cu conjuncţia Marte – Soare în aspect separant, – Saturn din Săgetător şi Uranus din Berbec care este retrograd.

În multe privințe, li se va cere să se conecteze cu adevărat la o cale și să urmeze ce le spune intuiţia. S-ar putea să aibă mai puțină diplomaţie după 12 august, daorită lui Mercur retrograd, dar toate acestea sunt detalii minore pe care ei le vor alege după cum le-o cere inima.

Au deja o viziune generală asupra lumii. Să fie atenţi, să asculte pe toată lumea acum. Argumentele minore nu le vor aduce nimic bun.

Acesta este un mare punct de cotitură pentru mulți dintre ei! Nu trebuie decât să se plieze pe ce le spune sufletul, pe imboldul interior care îl simt, pe înțelepciunea și, bineînțeles, pe inima lor largă!

Nu doar lipsa calciului duce la OSTEOPOROZĂ! Iată care sunt ceilalți nutrienți

Femeile, ‘DEZBRĂCATE’ de toate secretele: Ele sunt cele mai pasionale amante

Trucuri pentru a face POZIȚIA „femeia deasupra” mult mai interesantă

În ce priveşte relaţia şi iubirea, nimic nu îi poate opri în această lună. Dacă aleg dragostea și cântecul inimi, sunt la un nivel mai înalt decât orice sau oricine altcineva. Conduc în această calitate.

Acum învaţă despre cele mai mari daruri. Vor fi dintre cei care vor pune la îndoială capacitatea lor de a conduce şi de a analiza faptele sale în raport cu familia. Este momentul în care ar putea să-şi dea seama că cei care i-au susţinut şi îi susțin cel mai mult sunt şi au fost întotdeauna cei din familie.

De asemenea, este posibil să se logodească dacă nu sunt căsătpriţi iar dacă sunt singuri sunt în pragul de a întâlni pe cineva cu adevărat special. Nu este vorba despre o întâlnire oarecare ci este vorba de a experimenta întreaga lor disponibilitate sufletească şi, bineînţeles, inima.

Este unul dintre domeniile principale pe care se vor focaliza în această lună. Dacă se comportă aşa cum sunt ei în realitate, cele mai mari daruri ae vieţii se vor revărsa asupra lor zilnic.

Nu este momentul să lase garda jos tocmai acum, ci să gestioneze aceste momente armonizând relaţia cu familia, cu persoana iubită şi cu ceea ce se petrece cu ei în comunitate. Dacă au inima deschisă, vor vedea partea bună a lucrurilor.

Din punct de vedere profesional ar fi bine să nu-şi privească munca asemenea unei slujbe oarecare. Să înveţe să se inspire din viaţa lor, din conversaţiile pe care le poartă, din discuţiile cu colegii, din proiectele în care sunt implicaţi, cu energia lor inspirată.

Abordarea plină de bucurie față de viață este domeniul lor nu trebuie decât să decidă ce fac şi pentru ei înșişi. Atâta timp cât îşi facă munca cu zâmbetul pe buze. Când vine vorba despre scopul vieții, la asta lucrează Eclipsa Totală de Soare.

Soluţii NATURALE eficiente care te scapă de ȚÂNȚARI

Noi dezvăluiri despre isteria Pokemon Go: Ce s-a întâmplat la un an de la lansarea jocului

Alimente care te ajută să te CALMEZI

Este punctul culminant al anului și s-ar putea să aibă parte de un dar extraordinar, important este să îl vadă. Există mai multe stele fixe în semnul lor ale căror influxuri sunt amplificate de evenimentele astrologice care au loc în această lună.

Regulus, de exemplu le cere să ia frâiele puterii în mâinile lor deoarece numai aşa vor simţi că sunt conducători. Vor fi atacaţi în multe moduri în această lună. Vor avea mai multe responsabilități suplimentare, pentru că au câștigat cu adevărat.

S-au pregătit pentru acest moment toată viața lor, iar cei care sunt gata, vor experimenta propria putere în acest moment sau vor învăţa o lecție minunată legată de puterea lor de influenţă.

În ce priveşte finanţele, nu vorbim despre sume mici şi nu este vorba despre bani, în generl, ci despre sentimentul sau legătura cu ceea ce sunt de fapt banii. Există o trezire spirituală fundamentală în acest domeniu.

S-ar putea să vădă cât de mult, plăcerea de a face tranzacţii, de a investi sau de a acumula, pe care au demonstrat-o le va aduce oportunități în sectorul afacerilor și cu fleul lor financiar să descopere noi căi de a face bani. Culorile oranj și roșu sunt importante acum pentru că au efect protector.

Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Scapă de kilogramele în plus FĂRĂ să îți pui sănătatea în pericol

Conexiunea cu mediul casnic, cu casa lor, este foarte importantă pentru sănătatea lor în această lună. S-ar putea să îşi petreacă mai mult timp în deplasare sau în rețea, îşi găsesc în același timp un spațiu intim pentru ei. Munca lor în cadrul unei comunități îi poate duce într-un spațiu atotcuprinzător.

Medierea, yoga sau reiki ar putea fi ceea ce ar ava nevoie pentru această lună. Luați în considerare și înotul sau orice tip de exerciţiu în apă (cada fierbinte, băi calde, rezervoare plutitoare).

Câteva remedii utile pentru această lună includ, uleiuri de floarea-soarelui, de trandafiri, de fapt, de orice floare, ceaiul de păpădie, broccoli și să poarte culoarea roşie şi cristale roşii cum sunt rodocrozitul şi granatele! Ca şi cristale ochiul de tigru și cuarțul de stâncă lucrează în favoarea lor.

Fecioară

Mercur, stăpânul lor planetar, va retrograda pe 12 august în semnul lor, adică în domiciliu. Posibil să facă un traseu zigzagat Trecut – Prezent, amintiri care sunt o povară se amestecă cu responsabilitățile de peste zi. Cel mai bun lucru în aceste momente este să-și asculte intuiția care însă poate fi o adevărată provocare pentru ei și destul de greu de urmat, deoarece intuiția este dublată acum de o mare îndoială interioară.

Au multe de vindecat. Totodată îi sfătuiesc să fie atenți la problemele de sănătate pe care, cu toată grija lor, le-au ignorat. Ar putea avea nevoie de un mic sfat de la un prieten ori să muncească alături de el în acțiuni de voluntariat.

De fapt, comunitatea pe care o servesc este cea mai prietenoasă și mai importantă pentru ei, în această lună. Vor câștiga ceva mai mult respect, iar oamenii se vor baza pe ei pentru a găsi răspunsul la întrebările pe care le vor pune și care zac de forarte multă vreme în mintea lor.

Alimentele care provoacă cea mai mare DEPENDENȚĂ

Top 10 cele mai NOCIVE mezeluri din magazin

Cum reuşeşti să scapi de o boală cruntă: Sfaturile de neocolit ale medicilor

De fapt, s-ar putea să nu realizeze cât de mult sunt admirați sau să nu vadă cât de bine au lucrat, că tot ce și-au planificat au realizat, până nu se vor deschide emoțional către un grup mai larg.

Este vorba de grupul și angrenajul social care lucrează în favoarea lor luna aceasta. Industria serviciilor este cea mai de importantă, indiferent ce profesie au.

Relațional pentru unii dintre nativii Fecioară casa și familia vor fi importante și spun asta deoarece asteroidul Vesta stă cum am spune noi, confortabil în semnul lor.

S-ar putea să se elibereze de traumele unei răni profesionale sau a unei traume din copilărie legate de sine ori de familie, posibil un divorț al părinților care să îi fi debusolat neașteptat sau pierderea casei de către părinți sau chiar de cătrei ei înșiși în urma unor afaceri păguboase.

Cum Chiron este în Pești în semn opozabil lucrând prin complementaritate cu Vesta ca să nu mai amintim de faptul că pe 25 august revine și Saturn în mers normal și deci putem vorbi despre răni care se vindecă sau despre talentul unor nativi Fecioară în a vindecam durerile sufletești, mai ales că el se află într-un semn și într-o casă care vorbesc despre vindecare, mai precis sunt capabili să îndepărteze vechile nemulțumiri legate de cineva mai în vârstă din familie. Pe de altă parte, romantismul lor este unul exaltat, mai ales când se pune problema servirea intereselor comunității din care fac parte sau prin participarea la varii evenimente.

Este vorba despre regăsirea iubirii aproapelui, de grija pentru cei împovărați de nevoi din societate, se implică în activități majore care le cere să fie în slujba celorlalți.

Secretul SEX APPEAL-ului la bărbaţi

Greşelile de stil care te fac să pari NEÎNGRIJITĂ

Ce spun OBICEIURILE noastre despre stilul de viață

Dacă sunt singuri, ar putea să întâlnească prin intermediul acțiunilor de caritate un om așa ca ei. Surprinzător este că un semn de Aer ar putea să schimbe viața sentimentală în bine. Va fi o receptivitate reciprocă care îi va vindeca de timiditate și de singurătate.

Este posibilă și căsătoria unora dintre acești nativi deoarece energia este stabilă în ce privește combinarea forțelor astrale. S-ar putea să se simtă conectat cu un membru al familiei care este plecat de mult într-o altă existență.

În ce privește profesia, este posibil să fie nevoit să țină cont de viața fiecărui coleg și să fie mai apropiat de ei. Mercur retrograd subliniază abilitățile afective și emoționale pe care le pun la bătaie.

S-ar putea să fie persoana chemată destul de des pentru a găsi soluții sau a calma o criză de nervi. Dacă lucrează în domeniul comunicațiilor, inclusiv domeniul IT, electronică, internet, corespondență, transport sau orice alt comeniu care necesită cabluri sau fire dar mai ales cuvinte, ar putea fi eroul lunii.

Cu toate acestea vor trece prin momente când vor fi nevoiți să acorde mai multă atenție la ceea ce spun, să verifice totul de două ori și să copiezi fișierele cu care lucrează pentru o mai mare siguranță. Atenția la detalii le va fi abătută, mai ales când va fi vorba despre oportunitățile în carieră.

Dacă se gândesc să aplice pentru un nou loc de muncă sau așteptă informații despre un loc de muncă, atunci lucrurile se pot mișca puțin mai încet decât și-ar dori. Sugerez o decizie în acest sens abia luna viitoare.

Prânzul la serviciu, în funcție de STILUL DE VIAȚĂ

Cum îţi poţi regla colesterolul: Secretul pe care l-am aflat abia acum

Exercițiul fizic care îți PRELUNGEȘTE viața, la fiecare ședință, cu 7 ore

Cât privește partea financiară, banii cheltuielile vor cunoaște un soi de fluctuații asemenea unui dans ritmat. Vor trebui să fie atenți cu banii lor. În schimb pot închide conturi și deschide altele sau să constate că investițiile lor au nevoie din când în când de câte o infuzie de capital.

Nu este recomandat să ia o decizie însă, în acest sens până luna viitoare. Cheltuielile ar putea fi mai mari decât posibilitatea de a economisi acum. Ar putea să fie nevoiți să repare o parte din electrocasnice sau să cumpere unele noi ceea ce îi va face să scrâșnească din dinți, dar asta e!

Ca sănătate indicat este să lase rutina deoparte și să se gândească la relaxare, la faptul că periodic au nevoie de o reevaluare a felului cum interacționează mintea cu trupul și cu sufletul. Atenție la dieta pe care o urmează.

Posibil să aibă nevoie de sfatul unui nutriționist sau de o recomandare din partea unui specialist în domeniul sănătății. În special pe probleme digestive! Mersul pe jos, drumețiile ar putea fi importante acum pentru ei.

Elemente care vor ajuta la vindecarea interioară vor fi plantele cu frunze verzi cum este pătrunjelul, de exemplu, florile cu frunze, drumețiile, mișcarea în natură, yoga, meditația, citricele, în general și merele verzi!

Balanță

Simt nevoia de echilibru și totuși de fiecare dată când ajung să atingă aceasta stare, un nou val de energie îi destabilizează din nou.

Jupiter este în semnul lor și le va pregăti o serie de provocări în ce privește felul în care știu să-și folosească propria energie.

Multe dintre aceste provocări au legătură cu partea spirituală a vieții. Se va conecta cu cei dragi într-un animit fel și la un alt nivel, fie prin încercarea unor lucruri noi, fie mutarea într-o altă localitate sau în altă țară sau pur și simplu, plecarea la casa lor.

Luna Plină este conjunctă cu eclipsa din 7 august și va fi foarte importantă pentru propria creștere spirituală. Le sugerez să își facă timp și să plece într-o excursie, în țară sau în străinătate, unde doresc.

S-ar putea să aibă revelația propriului Drum și să se implice într-un proiect care presupune să-și ia viața în propriile mâini. Să aibă încredere în propria intuiție, chiar dacă ceaa ce spun nu are sens pentru ei acum.

Cum trebuie să dormi pentru a nu avea probleme de sănătate: Specialiştii s-au decis să spună totul

Poziţiile ideale pentru partide de sex de lungă durată

De ce tresărim în timp ce dormim. Explicațiile specialiștilor

Este ca și cum se deschide o altă uță în subconștientul lor, ca și cum se deschide al treilea ochi, Ochiul Minții și se vor conecta instant la răspunsurile cosmosului fără să mai fie nevoie să parcurgă întrebările existențiale din viața lor.

Ar putea descoperi care este misiunea lor, scopul cu care au venit în acestă lume și să pornească în acea Mare Călătorie Spirituală pe care doar unii dintre noi s-ar putea să o facă. Tot ceea ce este inexplicabil, acum capătă un sens pentru ei, vor trăi experiențe neobișnuite care să i aducă în contact cu alte dimensiuni.

Relațional este, sau ar trebui să fie, o lună de vacanță, căci întâlnirile lor de suflet, în general, au loc atunci când sunt la drum, mai ales în străinătate sau prin călătorii în general. S-ar putea să fiți conectați cu cineva de ceva timp.

Ar fi un moment în care orice relație la distanță poate rezolva lucrurile sau îi angajează și mai mult pe parteneri. Pot lega o prietenie pe viață, pot avea succes în conferințe în care să vorbească despre alte culturi sau despre filosofie. Cuplurile pot experimenta calea spirituală în doi, ceea ce le va aduce satisfacții nebănuite.

Pentru vârstnici participarea la evenimentele comunității în care trăiesc și să descopere lucruri noi despre ei, dar mai ales au ocazia să aprecieze idei care par să le vină de nicăieri. Muzica ar putea aduce mai multă armonie în relație. Eros și Psyche, asteroizii iubirii călătoresc prin semnul lor în această lună.

Eros se concentrează pe intensitatea pasională cu o Psyche frumoasă și iubitoare. Se produce, acum, o conexiune profundă cu adâncimile lumii interioare, se extind granițele conștientului, realizează că iubirea este o prelungirea a ceea ce și-au dorit mereu de la viață, stabilitate și armonie.

Pot trăi sentimentul că trăiesc mai multe vieți, în paralel, vieți pe care le-au parcurs în alte existențe dar pe care nu au știut să le trăiască.

Secretele SEXUALE ale fiecărei zodii. AFLĂ ce îl incită cel mai mult!

Cum poți ARDE 2000 de calorii într-o zi

Ce să mănânci în concediu, fără să te îngrași / Grecia, Turcia, Italia, Portugalia, Spania,Tunisia

Retrăiesc și aduc în prezent relații nerezolvate sau neconsumate. Căutările lor, mai ales la cei tineri, le poate scoate în drum iubirea vieții lor, cineva total opus lor, poate fi și cineva din afară, mai ales că asteroidul Amor se va alătura lui Jupiter, în semnul lor.

Accentul nu va cădea pe expansiunea mentalului cum ar fi de așteptat, ci pe iubirea pură.

Profesional se vor putea conecta și altfel la rutina cotidiană care să îi ducă la un debușeu menit să-i rupă de monotonie și să le ușureze problemele cu colegii.

Ar putea pleca în delegații în străinătate sau ar putea afla că au fost aleși să facă parte din boardul unei instituții internaționale de profil.

Educația, cercetarea, filosofia toate au importanță în acest moment pentru ei. Vorbesc deschis despre pasiunile lor și chiar se pot reorienta pe baza acestora ca să le transforme într-o carieră dacă asta își doresc. Nu există limite în august.

Este posibil să se implice în problemele comunității în care trăiesc și asta să le deschidă drum spre o carieră care să îmbine combinarea evenimentelor sociale cu experiența profesională.

Financiar, tonul îl va da eclipsa și Luna Plină din 7 august, un ton care se va păstra toată luna. Deși, eclipsa din 7 august îi va agita un pic îi va face să simtă cătimpul lucrează în favoarea lor.

Trebuie să fie făcută o reajustare a bugetului, dar totul se va rezolva în curând. S-ar putea să primească o primă sau o mărire salarială, care le va degreva bugetul sau ar putea primi o sumă importantă de bani dintr-o investiție anterioară.

Adevărul despre personalitatea ta: Ce fel de om eşti în funcţie de fricile pe care le ai

Cercetătorii au stabilit: CARE este cea mai EFICIENTĂ dietă de slăbit!

Presează-ți anumite zone de-a lungul urechii timp de 5 secunde. Efectul va fi surprinzător!

Eu le sugerez să se bucure de acest ciclu al experienței din care au multe de învățat, inclusiv cum să-și administreze bugetul atunci când sunt în momente delicate!

Cu sănătatea stau bine în august. Meditația, yoga, ciclismul, mersul pe jos și drumețiile sunt modalități excelente de mișcare. Multe dintre Balanțe ar putea resimți în timpul mersului, dureri acute ale articulației șoldului.

Exercițiile Pilates ar putea să rezolve și asta, sau gimnastica de intensitate redusă în apă. Sănătatea lor poate fi testată atunci când vine vorba despre consumul emoțional sau despre o suprasolicitare. Luna aceasta este important echilbrul dintre consumul de dulciuri și băuturile alcoolice.

Culorile purpurii, cristalele cum sunt ametistul și safire albastru inchis, terapia cu Îngeri, pescuitul, înotul în mare, ar putea fi importante pentru ei in acest moment, după cum consumul de prune le poate aduce mai mult fier, seleniu și bor în organism.

Scorpion

S-ar putea să se simtă puțin lăsați deoparte în luna august. Într-adevăr, există multe aspecte care lucrează pentru ei în august, inclusiv Venus, dar ele le cer să se armonizeze în mod natural romantismul, chiar dacă eclipsele le cam strică jocurile.

Tot acum vor trăi acut senzația că toată lumea trage de el ceea ce îi cam dezechilibrează dacă nu sunt atenți și nu e bine. Sr putea să nu realizeze ce se petrece cu ceilalți, preocupat fiind de problemele lui.

Eclipsele? Ambele îl pot ajuta sau pot lurca împotriva lui, în funcție de tema natală. În mod normal ele formează un pătrat cu semnul lor. Dacă însă au planete personale în semne care sunt armonice cu eclipsele, s-ar putea ca acestea să le aducă echilibrul interior pierdut.

De fapt eclipsele au menirea de a-i face să vadă ceva ce nu au mai văzut înainte la ei care le-ar putea afecta, mai mult sau mai puțin, cele mai profunde și mai adevărate relații din viața lor.

Vrei să slăbeşti 4 kilograme în 10 zile: Asta e dieta minune a verii

Ce se întâmplă în organismul tău DUPĂ orgasm

Lucrurile pe care ar trebui să le ştiţi despre VINURI

Cariera lor s-ar putea schimba, de fapt, în tot și toate ar putea avea parte de o schimbare radicală și să o pornească pe un alt drum. Aceasta este jocul în acest moment.

Cristale care i-ar putea ajuta sunt ametist de culori întunecate sau ametistele albastre, pentru că sunt și din acelea, opalul, piatra sângelui și turmalina. Să consume legume de sezon, să bea ceaiuri, scorțișoara i-ar răcori ca și măștile de nămol, de altfel.

Capitolul relațional ar putea fi o secțiune dificilă în viața lor până să-și dea seama rămâne cu ochii în soare cum s-ar spune. Există o intensitate continuă luna aceasta în trăirile sale, care face să nu pună de acord propriile dorințe și opiniile altora motiv pentru care s-ar putea să fie nevoiți să-și folosească puterea de decizie.

Trăiesc latura exploratorie a firii lor la fel de intens încât ar putea să se lovească, de câteva ori, de un perete nevăzut sau cineva să le dea o asemenea lovitură încât pe moment ar putea rămâne fără respirație, să simtă că nu mai are loc de respirat, că nu mai are spațiul său. De fapt, evenimentele astrale ale lunii lucrează spre a le testa răbdarea.

Oameni noi ar putea să intre în viața lor pe negândite, iar mesajele primite le-ar putea schimba viața!

Salvarea vine din faptul că sunt extrem de intuitivi și ar putea să se intereseze cu cine au de a face înainte să-i cunoască personal. Au un adevărat simț al felului de a se comporta încă de la prima întâlnire, cu sau fără ajutorul astrelor. Întrebarea este cât de sănătos este acest mod de a te comporta?!

Asteroidul Amor tranzitează semnul lor în august și le deschide inima spre noi experiențe. Vorbim despre o iubire profundă, inspirată și, bineînțeles, legată de adevărurile lor personale! Ar putea să se simtă, legat psihic sau mental de un prieten sau de o/un iubit/ă în acest moment.

Obiceiurile zilnice care te fac NEFERICIT

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Fructul magic care topește grăsimile. VEZI cum să-l introduci în meniul tău

De asemenea, ar putea fi o lună în care să se afle la începutul unei mari schimbări afective și emoționale și ar putea să se clarifice sau să fie conștienți de lupta pentru putere, cine să domine relația, referitor la sfera romantică.

În ce privește profesia, dacă există blocaje în viața lor de zi cu zi sau în activitățile lor acestea sunt menite să îi lumineze vis-a-vis de capacitățile propriei energie. Posibil ca tot ce-și doresc luna aceasta să fie cariera lor pentru că cele ai multe teste la acest nivel le va da, lucru care are putea să îţi afecteze sănătate.

În momentul când apar aceste probleme, este bine să o lase mai mai moale și să accepte că asta este viața. Ușor de spus, greu de făcut. Dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, să facă bine și să nu autopedepsească pentru vini imaginare, lucrurile se vor clarifica, este nevoie doar de puțin timp.

Este doar faptul că eclipsele lunii acum trebuie să le îndrepte atenția spre calea cea bună pentru că Scorpionii de vârsta a doua trec acum, prin schimbări majore, și de mentalitate și profesionale.

Legat de planul financiar, îi pot liniști că luna august este o lună în care nu vor face prea mult cheltuieli și este posibil ca exact asta să urmărească. Dacă simt însă că nevoile sunt mai stricte și devin presante, poate părea un pic frustant dar vor umbla la pușculiță.

În acel moment se vor focaliza pe familie, pe părinți mai ales deoarece își amintesc că tot ce au se datorează lor. Să nu se necăjească, vorbim despre un ritual de trecere acum, despre ceea ce este firesc să se întâmple și lucrurile se vor liniști pe măsură ce timpul trece. Mercur retrograd le va cere să adopte o tactică personală atunci când economisesc.

Ce modele de ochelarii de soare sunt preferate de vedete în 2017

Efectul incredibil al roşiei: Ce beneficii aduce tenului

Vrei să ai o viaţă sănătoasă: Ce trebuie să consumi pentru a fi în formă

S-ar putea să aibă nevoie de un consilier care să îi îndrume din punct de vedere financiar.

Ca sănătate simt o puternică nevoie de stabilizare, de împământare și toată luna va fi așa. Să consume alimentele pe care le dă pământul cum ar fi rădăcinoasele, și dacă este posibil să facă și exerciții fizice.

Atenție deosebită la rutina cotidiană, deoarece aceasta va fi cea mai bună modalitate de a se echilibra în această lună. De asemenea, orice proiect care presupune mișcare îi va ajuta să se mențină în formă și folositori acolo unde sunt. Atenție, de asemenea, la alimentație ca și componentă a stilului de viață, în general. Să fie atenți la consumul de zahăr și de carbohidrați.

Săgetător

Au mare ocazie să afle, în această lună, foarte multe despre sine și despre propriul lor curaj! Da, este vorba despre bărbăția de care dau dovadă fiindcă se pare, o fac bine.

Un frumos trigon în semne de Foc, le dă energia de care au nevoie, nu doar ca acțiune ci și ca creativitate, oricum au una debordantă în această perioadă. Au multă lumină în suflete așa că să se aștepte la o mare transformare interioară.

Să facă ce și-au propus, mai ales călătoriile la care visează, să iasă în lume și să fie ei. Au acum ocazia să își facă un nume, să lucreze alături de prieteni și să proiecteze afacerea sau firma pe care o doresc.

Să se miște rapid, conștienți de puterea pe care o au, iar puterea intuiției lor va crește de la o zi la alta. Sa fie atenți la unele probleme cardiace. L-ar putea ajuta cristalele roșii – rubinul, granatul, rodocrozitul, jaspul roșu; culoarea galben, consumul de lămâie, miere, ceai ușor ceai alb, pe bază de plante, rădăcină sau frunze de păpădie, ciuperci, orz, diverse inflorescențe.

Motivul pentru care e bine să faci sex în FIECARE noapte

Impactul greutăţii corporale asupra VIEȚII SEXUALE

Cum să îți accelerezi METABOLISMUL

Din punct de vedere relațional, se pare că este o lună a trezirii spirituale! Au atâtea motive de bucurie în acest moment încât nu trebuie decât să sărbătorească. Sunt sprijiniți din toate direcțiile fie că vorbim despre viața romantică, despre prietenie sau despre familie.

Parteneriatele sunt imperative pentru succesul lor și au cel puțin două oportunități în august pentru ca ei să le dezvolte și să se inspire pentru mai departe. Singurul care poate întâlni pe cineva la locul de muncă sau într-un cadrul social este nativul Săgetător.

Vor ieși cu prietenii, vor primi musafiri și se vor simți cât se poate de bine în preajma lor! Inima lor este deschisă și aliniată la muzica Universului. Întâlnirile pasionale creează momente și oportunități de inspirație pe tot parcursul lunii.

Ar putea să întâlnească chiar persoana visurilor sale. Cei care sunt căsătoriți, în august vor lucra la extinderea familiei. Copiii și fertilitatea se se află într-un punct prin care se pot conecta la un nivel divin. Lilith, asteroidul asociat cu partea întunecată a sufletului se mișcă alături de Saturn în semnul lor.

Lilith a fost o femeie independentă care și-a asumat feminitatea într-o epocă în care paternalismul era dominant, ea reprezintă o parte din noi care nu poate fi niciodată îndreptată. Cu toate acestea, în mișcare ei alături de Saturn pare că ar avea mai degrabă un plan și cale clară de urmat.

Organizarea și afacerile ar putea fi provocate de numeroase evenimente care vor avea loc. Trigonul de foc despre care vorbeam la început, le va aduce existența la același nivel de energie cu energiile cosmice, iar reușitele vor urma calea lor exaltată.

Regulus, una dintre stelele regale, pare să-și aducă aportul și ea la realizările lor. Posibil să descopere strălucirea din ei care mai apoi, să îi ghideze pe un Drum care să le devoaleze secretele lumii!

Au un scop pentru care au venit în existența asta, nu trebuie decât să îl descopere, calea le este deschisă!

Supă de roşii. Cea mai RAPIDĂ reţetă

Cu ce FLORI o cucerești, în funcție de zodie

Avertisment pentru cupluri: Relaţiile care sunt în pericol în această toamnă

Profesional, abilitațile de leader de echipă vor scoase în evidență printr-un soi de test final dintr-o lungă înșiruire de promovări din ultimii 10 ani! Ar putea să fiți implicați într-o afacere care pare aventuroasă sau o oportunitate care să-i pună creativitatea la încercare.

Vor trebui să le abordeze cu maturitate așa cum le cere Saturn aflat în semnul lor, și o vor face dacă ne gândim la energia pe care o au, să ne amintim de trigonul de Foc doar.

Pot avea alături întreaga comunitate, o parte a acesteia sau un grup de prieteni și familia ca să lucreze pentru a-și transforma visele în realitate.

Financiar ar putea simțiți necesitatea de a-și asuma niște riscuri în acest moment. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l facă este să nu dea o gaură serioasă în economiile, dacă este posibil.

Să nu facă achiziții de valoare, dacă este posibil, sau, cel puțin să aibă răbdare până după 5 septembrie! Este bine să lucreze prin asociere, de preferință ar fi un partener semn de Pământ sau cu Ascendentul în semne de Pământ, dacă vor să se redreseze cât mai rapid și mai clar posibil.

Cineva în care au încredere este aici să îi călăuzească, să asculte ce au de spus. Mutarea bruscă la cineva pe care nu îl cunosc, trebuie să fie evaluată cu atenție, mai ales dacă au și propria afacere. O strategie clară este cea mai importantă metodă de focalizare.

Cu toate că s-ar putea să aibă și un respiro în mijlocul lunii când Mercur va retrograda. Există flux financiar, dar trebuie să depășit obstacolul care nu îi lasă să realizeze ce poate conduce la o mai bună înțelegere a greșelilor din trecut.

Gadgetul care alungă migrena

Ce spun POFTELE despre organismul tău

Poziţii erotice ideale pentru femeile PLINUȚE

Ca sănătate ar trebui să se concentreze asupra sănătății osoase, a maxilarului și a sănătății articulațiilor. Să se concentreze pe masaj, pe meditație, pe acupunctură și reflexologie sau presopunctură.

Mintea, corpul și spiritul trec printr-o schimbare, așa că orice sughiț să fie tratat cu atenția potrivită. Rutina și schemele de tratament ar trebui un pic variate în acest moment. Este o perioadă de încercare dar și de eroare! Ceea ce ți se pare potrivit ține de intuiția lor!

Capricorn

Există atâta energie romantică care lucrează pentru ei în această lună, încât nu au de ce să se agite.

Pentru unii dintre ei aceasta ar putea fi șansa vieții în doi. Li se cere doar să privească ce reprezintă dragostea pentru ei la un nivel profund. Au multe de rezolvat și aceasta ar fi viața de cuplu, nevoia unui partener, un nou membru de familie.

Femeile ar trebui să fie atente acum la fertilitate deoarece Venus în Rac se află într-o poziție armonioasă pentru majoritatea dintre ei, toată luna. Capricornii, mai ales cei născuți în mijlocul semnului, între gradele 13 și 16, acest lucru poate fi un pic mai complicat.

Li se cere să lase iubirea să îi învăluie, să se lase duși de val, lucru cam greu pentru semnele de Pământ. Dar și ei trebuie să își permită să simtă sentimentele și emoțiile altfel viața ar fi searbădă pentru ei.

Să se deschidă deoarece ar putea să le aducă dragostea pe care o așteaptă de prea mult timp sau un parteneriat de o viață. Același lucru este valabil și pentru afaceri și pentru carieră. Orientarea, de astă dată, ține de glasul inimii.

Obiceiuri alimentare ce contribuie la menținerea echilibrului hormonal

Ce trebuie să faci pentru a avea un somn liniştit: Lucrurile care îţi sunt INTERZISE

TOP 5 / Cele mai ROMANTICE poziţii

De aceea, aceste eclipse se produc în semnul Leului, unde dragostea năvalnică este la ea acasă. Pentru unii dintre ei, vindecarea inimii poate fi acum o prioritate. Problemele de sănătate se vor rezolva, bineînțeles, însoțite și de o alimentație excelentă. Ar putea apela la remedii naturiste.

Cei care vor face acest lucru pot apela la uleiuri eterice de trandafiri, lăcrămioare, zambile, ylang-ylang, la ceaiuri de fructe de pădure și la aromoterapie.

Mercur retrograd între Fecioară și Leu le cere semnelor Pământului să își evalueze mintea, trupul și spiritul. Important de reținut că spiritul și rutina fizică sunt legate în acest moment.

Relațional este posibil să vă reîntoarceți într-un moment pe care nu l-ați mai trăit de mulți ani, când vine vorba de dragoste. Posibil să vă simțiți ca și cum v-ați pierdut busola sau un prieten v-a părăsit tocmai acum ori că ați ajuns la mila cui nu ați fi vrut, nu așa, nu îndrăgostit.

Pe de altă parte realizează că dragostea îi schimbă, nu mai sunt stăpâni pe ei și pe acțiunile lor. Adevărul este că oamenii apar în viața noastră pentru a ne ajuta să ne mișcăm în direcția vieții voastre. O parte din acest lucru le va trezi și lor noile posibilități din care se deschid îăn calea lor.

Posibil să fie în căutarea unui lucru pe care nu îl pot identifica în acest moment. Dragostea pentru ei ar putea fi un proces mai lent care trebuie dezvăluit. Intuiția le bate la ușă, să nu cumva să nu îi deschidă.

PRIMUL SEMN de Alzheimer la o persoană tânără / STUDIU

Hitul verii a fost INTERZIS: ‘Despacito’ i-a scos din sărite pe cei din Malaezia / VIDEO

Dieta cu AVOCADO. Reduce nivelul colesterolului și te ajută să scapi de kilogramele nedorite

Noua relație ar putea să le dezvăluie sau să le arate crâmpeie de personalitate asemenea unui puzzle și să scoată la lumină dorințe adânc înrădăcinate în sufletul lor. Fie există un parteneriat, fie, în sfârșit, se va leagă unul, pe măsură ce Junona trece prin semnul lor luna aceasta.

Cu Junona vorbim deja despre căsătorie și angajamente. Kaali distrugătoarea se mișcă alături de Junona, adăugând un pic de stres relației dacă nu vă înțeleg că, la fel ca ceilalți, trebuie să se transforme. Atenție mare, anduranța nu este prietenul lor acum! Să cedeze, aceasta va fi este cea mai buna cale.

Cât privește profesia, Capricornilor nu le-a fost teamă niciodată de munca grea, grea și obositoare, frustrantă! Sunt pregătiți pentru orice și au o mare rezistență la anduranță prin intermediul momentelor istovitoare. Acum însă, în august, ar putea fi acel moment din viața lor unde li se cere să facă un salt în evoluție.

Ceea ce li se deschide în față poate fi cântărit, mai ales că situația este destul de tentantă pentru ei și ar putea chiar să le impună să își schimbe stilul de viață. Vor fi nevoiți să facă mutarea care să le aducă o nouă oportunitate sau pentru o asociere cu un prieten sau partener.

Oportunitățile de a face afaceri reprezintă pe ei descoperirea unei noi fațete interioare care să îi facă să înțeleagă că trebuie să lucreze interdependent sau poate singuri, uneori.

Chiar și financiar ar putea să se afle într-o nouă poziție în acest moment. Ar putea fi vorba de o mică pierdere până se pun pe picioare dacă vor ceva pe cont propriu sau să ocupe un post care le îndeplinește nevoile de moment, dar cu un salariu mai mic decât și-ar dori.

De fapt, vor trebui să ia o decizie în această lună, să o ia, deoarece în curând vor urca înapoi în vârful muntelui cucerit odată și vor pune lucrurile în mișcare în cel mai scurt timp!

Cum să previi albirea PREMATURĂ a părului?

5 moduri de gândire care te ÎMBĂTRÂNESC mai repede

Semnul care îţi poate marca viaţa: Vezi ce ţi se poate întâmpla

Ca sănătate, sunt predispuși la crize de artrită sau de dureri musculare, și ar putea să simtă chiar un pic slăbiți în această lună.

Alimentația este un sănătoasă în acest moment este grozavă în cea mai mare parte, dar este posibil să aibă nevoie să adăuge unele uleiuri sănătoase cum sunt capsulele de ulei de pește, cartilaj de rechin, seleniu ori clasa Omega pentru a ține pasul cu sănătatea oaselor și articulațiilor.

Eclipsa totală de soare ar putea induce pusee inflamatorii la acest nivel și este bine să ia măsuri din timp. Orice tip de exerciții cardio cu nivel scăzută de efort este decizie excelentă pentru ei pe termen lung!

Vărsător

Eclipsele le deschid mintea la multe noi posibilități în viața lor. S-ar putea să fie nevoie să acorde mai multă atenție sănătății dar mai ales ieșirilor emoționale, în special, în preajma Lunii Pline cât și a Lunii Noi, adică pe 7 și 21 august!

Posibil ca trezirea spirituală de care vorbeam la celelalte semne să se petreacă și la ei dacă nu s-a întâmplat deja, iar acest lucrur le cere să se concentreze cât mai mult pe conservarea propriei energii.

În abundența lor ciclurile astrale se suprapun și mulți dintre ei s-ar putea pomeni într-un parteneriat expansiv și educativ în același timp. Sunt în armonie cu semnele de Foc, și ar putea să lucreze alături de alții la crea unei lumi alta decât o trăiesc acum.

Luna aceasta ar putea sa-și atingă limitele sociale și să-și contabilizeze prieteniile. Pentru ei a venit momentul să decidă și să înceapă să facă ceva asemenea altora, inclusiv a celor din familia sa.

Vrei să te dorească INSTANTANEU? Iată ce cuvinte trebuie să-i spui

Cum SE PROVOACĂ o nouă înflorire la orhidee

Ce fac nutriţioniştii când vor să slăbească 2-3 kilograme

Relațiile sociale îi conduc spre responsabilități mai mari. Sunt de luat mari decizii. Le sunt de ajutor culorile galben și verde în această lună. Unele remedii ar putea include: uleiuri esențiale de Lămâie verde, de trandafir, lemn dulce, iarba de grâu, mentă, narcise și supe de legume ori smoothie de fructe de sezon; cristale ca citrin, calcit galben, topaz galben sau aventurin, jad verde ș.a.

Relațional totul stă sub semnul puterii sufletești egală și opusă totodată, ceea ce evidențiază partea spirituală a acestei luni.

Parteneriatele Vărsătorilor au acum o legătură spirituală aparte sau se aprofundează pentru cei care își asumă angajamente pe termen lung. Semnul lor explorează o nouă ipostază a iubirii. Căile vechi ar putea să nu mai funcționeze, mai ales după Eclipsa totală de soare din 21 august.

Din fericire, acest domeniu al vieții lor primește o și mai mare putere de afirmare și un potențial de a face lucruri extraordinare, reînnoit. Întâlnirea cu cineva, pe neașteptate, poate fi o probabilitate majoră pentru mulți nativi.

Acesta este momentul perfect pentru ca germenii sufletului să facă să îl găsească pe celălalt. Asteroidul Valentin le oferă dragoste într-un mod armonios, mă refer șa iubirea și înțelegerea adevărată.

Poate să nu fie vorba despre o relație de dragoste, dar influxurile astrale lucrează cu inima Vărsătorilot pentru a le oferi mai multă deschidere în ce privește îngrijirea de Sine și compasiune. Ar putea să simtă ceva mai emoționați în acest perioadă.

Eros și Psyche sunt, de asemenea, într-un trigon armonios cu semnul lor și permit ca ceea ce poftește inima să fie primit. Pot fi inspirați pentru realizări artistice de valoare sau să îi găsim gravitând în zona artelor vizuale. Ce mai, foarte multă armonie și foarte multă iubire, de astă dată și pentru sine, nu doar pentru celălalt.

Cât de PERICULOS poate fi uleiul pe care îl folosim. Vezi recomandările specialiștilor!

Cum se distrează o mămică pe Instagram! Vezi cu CE îşi „îmbracă“ fetiţa

Dieta sănătoasă se formează încă din copilărie

În ce privește partea profesională, faptul că Marte trece prin Leu, foarte aproape cu Soarele pentru o buna parte a lunii, există o mulțime de oportunități menite să se afirme dar în același timp să și învețe.

Educația continuă, în propria linie de lucru, este o posibilitate majoră acum. Au foarte multă energie ceea ce îi ajută să-și mărească aria de afirmare și le oferă avantajul competiției finale.

Sunt destul de pricepuți și chiar văd imaginea de ansamblu în comparație cu colegii lor. Posibil să acționeze multifuncțional în acest moment și chiar să simtă că trăiește două vieți diferite când vine vorba de munca lor.

Pot avea o slujbă de zi dar și una de noapte, baleiază între cele două în căutarea unor noi idei, creativitatea lor fiind în fond, adevăratul scop, în acest moment. Aceasta ar putea fi și luna în care scopul lor de viață să devină realitate și adevărata lor carieră de acum să înceapă.

Finanțele lor ar putea fi în creștere pe tot parcursul acestei luni. Este important să acorde atenție lunii în scădere după Luna Plină din 7 august.

Au o mare putere de a crește energia fluxului financiar, deoarece această energie îi poate aduce în centrul unor evenimente cu oameni care doresc același lucru ca și ei iar sincronicitatea nu le va fi deloc străină în tot acest timp.

Sunt posibile călătorii pe neașteptate, susținute permanent de Jupiter din Balanță, ceea ce ar putea crește potențialul de câștig sau le va oferi un sprijin suplimentar de care au nevoie pentru finanțarea suplimentară a proiectelor pe care le susțin. Umplerea contului de economii va fi tema acestei luni.

Avertisment pentru şoferii neglijenţi: În cât timp se elimină alcoolul din organism

Obiceiurile proaste care pot deveni fatale: Greşelile care favorizează apariţia cancerului

Mănânci PREA MULȚI carbohidraţi? Cum îţi dai seama

Ca sănătate mișcarea ar trebui să fie cuvântul de ordine! Dacă vor să fie într-o formă bună, aceasta este luna în care pot schimba multe. Rutina de la birou este canalizată de antrenamentul personal și este susținută de toată energia Leului, semnul lor complementar.

Ar trebui să fie puțin atenți la problemele cu circulația periferică, dar și la cele cardiovasculare și atunci se impun o serie de exerciții cardio îmbunătățite. Să se concentreze mai întâi însă, pe sănătatea inimii!

Având Marte în Leu în semnul opus semnului lor, să fie atenți și la plămâni și la sistemul pulmonar. Să consume alimente care le susțin sistemul circulator, inclusiv – fulgi de ovaz și grăsimi sănătoase.

Pești

S-ar putea să se simtă abandonat în vreun fel. Venus este foarte bună cu sufletul, inima și cariera lor în acest moment. Pot lucra, de asemenea, la aspectul fizic și la conservarea propriei energii.

Acești nativi își continua starea de reverie și asta este comun luna aceasta, tuturor semnelor de apă, deoarece Neptun își continuă călătoria nu doar pe cer ci și prin semnul pe care îl stăpânesc.

Există o energie luminoasă, care îi împresoară blând și face să-și exprime respectul pentru cineva sau ceva. Mulți dintre ei ar putea să se gândească să plece în spații neexplorate mental dar chiar și fizic acum.

Luna august pentru ei le aduce multe șanse, vor urma suișuri și coborâșuri în sine, dar tema generală este să se conecteze la iubirea universală, iar în mediul lor, celor care sunt singuri, astrele le-au pregătit o întâlnire de destin cum nu au mai trăit ei niciodată. Să viseze și să spere, asta este menirea lor!

Timpul de DIGESTIE al alimentelor: cum te ajută să slăbești

Cum să primești CRITICI cu zâmbetul pe buze

Trucuri simple de machiaj care-ti fac ochii MAI MARI

Unele momente aducătoare de sănătate pentru ei pot include petrecerea timpului în apropierea surselor de apă, drumeții, activități în natură, pictură, tâmplărie în sensul de bricolaj prin casă, sculptură, yoga, meditația, să ia parte la un program de ecologizare a unei zone.

Își pot conserva propria energie cu câteva uleiuri esențiale cum sunt lavanda și bergamota, cu ajutorul cristalelor cum sunt acvamarinul, topazul neptunian sau ametistul, să consume ceaiuri revigorante.

Relațional este un moment foarte inspirat pentru semnul lor. Ar putea fi cu persoana visată sau ar putea fi într-un parteneriat, care să îi ajute la creșterea spirituală. Cei care sunt în cuplu ar putea iniția o călătorie spirituală în acest moment sau să adere la un grup cu un asemenea mod de viață.

Orice ar fi este cazul să știe că se află într-o fază reală de trezire a conștinței, le va deschide mintea spre frumusețea vieții voastre. Puterile lor psihice și intuitive sunt foarte legate de fazele vieții și ar putea duce chiar la premoniții extraordinare în această lună.

Au fost mereu conectat la râul vieții, iar acum fluxul devine tot mai puternic. O rană profundă din sufletul lor este conștientizată și asanată, lupta de o a aduce la suprafață și de a o curăța, a început cu mai bine de un an în urmă și a început cu mai bine de un an în urmă.

Chiron, vindecătorul rănit, transformă ceva din trecutul lor și îi reevaluează în prezent. Posibil să fie o rană din copilărie, care le-a erodat sufletul încă din copilărie, fără ca ei să realizeze ce se petrece de fapt.

Iată însă că a sosit și momentul final pentru a se elibera și a accepta că spiritualitatea este una din modalitățile de vindecare care în final, îi face să se simtă în siguranță, le risipește incertitudinile și teama.

Sunt susținuți în demersurile lor, de Vesta în Fecioară, asteroidul căminului și a vetrei părintești, oferindu-le o nouă perspectivă asupra unei vechi povești. Prin periplurile lor ar putea să caute chiar un nou loc nou, își dorește să meargă în locurile copilăriei și să vadă casa în care au trăit, li se va face dor de rădăcini și de părinți și pe negândite vor descoperi locul pe care tot timpul și l-au imaginat, dar nu aveau nicio idee că există în realitate! Tot acum este posibilă mutarea în alt loc sau găsirea unei noi case.

Asta e dilema verii: Lista fructelor sănătoase pe care trebuie să le consumi în anotimpul cald

Trucuri vestimentare care te fac mai înaltă

Studiul care va da totul peste cap: Silicoanele ţi-ar putea salva viaţa

Profesional, s-ar putea ca la locul de muncă, ceea ce fac să să se amestece cu adevăratele lor pasiuni în acest moment. Venus și Neptun îi îndeamnă să își urmeze pasiunile chiar dacă unor li se pare hazardat ce-și propun.

Posibil ca profesional să ia un alt drum, să realizeze că vor să trăiască pentru ei, să nu mai aibă șefi sau colegi răutăcioși, iată de ce nu are trebui să ne mire că fac un pas înapoi, rup cu ceea ce nu le place și pornesc să-și construiască propriul drum. Venus în Rac îi va ajuta la nivel artistic si ar putea apela la creativitatea fără limită ca să creeze ceva pentru sufletul lor și al nostru.

Dacă lucrează în domeniul comunicațiilor, din 12 august, odată cu retrogradarea lui Mercur, le va fi dificil să concretizeze ceva. Lucrurile s-ar putea mișca mai încet sau mai repede pentru ei iar ei să nu fie capabili să proceseze anumite informații decât foarte greu ori să le scape.

Din punct de vedere financiar, atâta timp cât își investesc banii în ceva ce le place, unde există dragoste și respect vor primi ceea ce au nevoie. Prietenii, familia și colegii de încredere sunt în jurul lor când ai nevoie de ajutor.

Vor întâlni oamenii potriviți la momentul potrivit ori de câte ori o vor căuta. Chiar dacă vor fi urcușuri și coborâșuri în această lună, lucrurile se vor rezolva aproape instantaneu și pe cont propriu. Nu se vor putea plânge de bani.

Ca sănătate s-ar putea să fie puțin cam aerieni sau deconectați de la energia pământeană. Posibil să fie nevoiți să se concentreze pe dietă într-un mod mai atent.

Lucrurile pe care doar femeile le cred sexy, NU și bărbații

WOOWWW! Cum arată fiica lui Johnny Depp / GALERIE FOTO

Vrei să fii în formă maximă? 10 minute timp de 4 săptămâni / VIDEO

Acest lucru ar putea însemna să consume frecvent, cantități mici sau chiar să înlocuiască anumite mese cu piureuri și sucuri nutritive. De asemenea, să fie atenți la aportul de zahăr, deoarece Neptun și Venus pot întinde capcane prin intermediul tentațiilor alimentare de tipul gustărilor și dulciurilor nesănătoase. Natural și organic ar putea fi cel mai bun, dar nu este întotdeauna posibil.

Vă urăm să aveţi o lună mult mai bună decât prevăd astrele! 

Comentarii: